Me prou zanima kaj bo po poplavah. Lahko bi organiziral kkšne delavne brigade , kot v SFRJ za obnovo. Pa me zanima koliko folka bi pršlo pomagat. Ibizadriver zihr ne
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Če sprašuješ kje je Zoki... Še enkrat poglej sliko...
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Me prou zanima kaj bo po poplavah. Lahko bi organiziral kkšne delavne brigade , kot v SFRJ za obnovo. Pa me zanima koliko folka bi pršlo pomagat. Ibizadriver zihr ne
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Zgleda da je proslava obletnice pripojitve primorske bolj važna kot nacionalna katastrofa.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, kar organizirajte jih...če bi bilo tako, kot v SFRJ, pa normalen folk itak da ne bi prišel...s tistimi brigadami je bilo itak več stroškov kot koristi, tako kot pri večini stvari v komunizmu, zato pa se je klavski sistem sesul sam vase.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Vsaj otroke so delali, zdaj pa se folk raje po forumih predrkava in pametuje.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Prostovoljno gasilstvo v Sloveniji je ena izmed redkih dobrih stvari iz preteklosti, ki še ni šla v maloro.
Seveda, voda odnaša hiše, Janez reče par pomirjujočih besed in vsi padejo v katarzo. Lepo te prosim, a res tako verjameš v lažnive politike? Zakaj pa ni Janez raje kakega šlaufa razpeljal pa kake lopate v roke prijel?Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Hehe, janša je ob poplavah takoj uletu na kraj dogajanja in deloval mirno in odločno, ter tako pomiril ljudi...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Hehe, janša je ob poplavah takoj uletu na kraj dogajanja in deloval mirno in odločno, ter tako pomiril ljudi... čebinarji se pa tako kot med vojno, skrivajo, namesto da bi se pojavili tam, kjer trda prede...to so vaši ja, taki so, ne zdej jokcat...
Normalno ka je bil pa 5 km stran. Pa raj vidm da v pisarni kej dela za rešitev kot pa hodi naokrog. Če bi takoj letu tja bi pa rekl da zaradi folka. Hinavci steCitat:
Uporabnik stieber pravi:
Hehe, janša je ob poplavah takoj uletu na kraj dogajanja in deloval mirno in odločno, ter tako pomiril ljudi...čebinarji se pa tako kot med vojno, skrivajo, namesto da bi se pojavili tam, kjer trda prede...to so vaši ja, taki so, ne zdej jokcat...
http://www.mladina.si/tednik/200739/clanek/slo-tema--borut_mekina/Citat:
Politika popušča pod pritiski investitorjev in kljub nasprotovanju hidroloških služb dovoljuje celo novogradnje na rečnih brežinah, ko pride do katastrofe, pa nameni državno solidarnostno pomoč
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Seveda, voda odnaša hiše, Janez reče par pomirjujočih besed in vsi padejo v katarzo. Lepo te prosim, a res tako verjameš v lažnive politike? Zakaj pa ni Janez raje kakega šlaufa razpeljal pa kake lopate v roke prijel?Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Hehe, janša je ob poplavah takoj uletu na kraj dogajanja in deloval mirno in odločno, ter tako pomiril ljudi...