Citat:
Uporabnik laser pravi:
Ker se mi neda prenašati stalno disk od računalnika pa do WD playerja, sem probal vspostaviti povezavo z kablom se pravi LAN z WD TV live HD media player in pa računalnikom. Povezava je ker mi je sam naložu preko interneta nov firmware in pa računalnik tudi vidi (je vpisan ime računalnika) sam ko grem pod network shares mi vrže ven okno za nastaviti uporabnika in pa geslo. Tu pa ne vem kaj naj bi vpisal pod ta dva polja,ker drugače me ne spusti naprej. In pa še ali je treba v samih windowsih kaj naštimat(windows7)nekaj sem dal to mapo kjer so filmi v skupno rabo sam nevem če je to to.Ker sem pri takih zadevah bolj levi bi prosu koga ki ima izkušnje s tem kako to rešiti.
Hvala
A ti zadeva zdaj dela? Ker bi tud sam kupu lan-kabel pa kr direkt povezal računalnik z playerjem...
Sam mam trenutno tastarga WD HDTV-ja pa nanj priklopljen zunanji disk... Računalnik je zraven diska tko, da brez problema preklaplam disk med tv in računalnikom...
Zele se bomo pa selil in bom mel računalnik in tv narazen cca 5m. Pa se mi res ne da nonstop prestavlat zunanjega diska in me zanima najboljša možna rešitev. Disk bi imel priklopljen na računalniku, računalnik pa bi povezal s playerjem (odločam se za nakup WD HDTV LIVE ali pa uno zadevco iz Hoferja, ki ima vgrajen tudi snemalnik). Kako zdaj najbolj učinkovito rešit zadevo? Lan kabel, wireless??? Imam pa že računalnik na net povezan brezžično, saj je ruter priklopljen na drugem računalniku...
Kaka bi bila najbolša rešitev ter kater player izbrat??? Sem tud sam bol levi, tko da bo vsakak pomoč, ideja, nasvet prov prišla...