Napravco, ki šiba HD-je

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
povejte kaj točno vas zanima za siol box pa bomo probal.
Mogoče se danes kej poigram.

mkv-je bere. Se mi zdi, da ga je pa potrebno samo preimenovat al v avi mpg neki. Tko so mi rekli na hd-ju.

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
A se splača nabavil WD TV live za 88eur v Leclercu? Oz. ali je extreamer res vreden skoraj enkrat več denarja?

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
hmm, očitno bom moral celo temo prebrat
smile-1.gif

verjteno pa ga bom šel v sredo kupit, itak je potem 8 dni časa za vračilo, če mi ne bo všeč
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za live ne vem, kolega ima model brez "live"
smile-1.gif
torje prvo različico, pa mu recimo dvd-meniji, ne delajo pravilno, pa kak fajl mu ne prebere.

jst imam xtreamerja pa ga ne zamenjam:) Dodal sem mu ventilator in je tih in hladen.

Čist odvisno kaj bi od playerja rad. Mal poglej po kakih forumhih kaj so še tiste skrite funkcije. Recimo xtreamer lahko upravljaš preko telefona in wlana, ima nek jukebox coverflow prikaz filmov, preizkušeno deluje na njemu preko usbja priklopljen cd player od prenosnika, baje deluej tudi če v računalniku šeraš cd pogon, delujejo diski priklopljeni preko usb huba, youtube oz internete funkcije zlo mal uporabljam, mi pa rada kdaj katera od njih zašteka.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Mah ja, to uporabljam za predvajanje mkvjev direkt na tvju, samo se mi včasih ne da čakat, drugič pozabim prej pretvorit, tretjič so vseeno kaki problemi... da me potem mine da bi sploh gledal kar sem imel namen. V glavnem kupujem neko zadevo, kjer bo delalo vse direkt z neta in ne bom rabil čarat popolnoma nič.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
wdtv live še enkrat 100% nebi kupil. hdmi sploh ne dela. bojda je zelo izbričen glede kablov. probal sem 3, ne pali noben. mogoče je celo izhod zanič. ok, priklopim preko kompozit, tam mu nekaj z rdečim ne paše in je vse zeleno in to kr naenkrat, zdaj je par mesecev dobro delal
stupid-1.gif

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Lahko prebereš celo temo, pa ne boš nič konkretnega izvedel
frown-1.gif

Sem pred podobno dilemo - sporoči kaj boš ugotovil!

Zadevo sem kupil in sem zaenkrat zelo zadovoljen.
cheer.gif
Probal sem predvajat par različnih formatov video posnetkov in dela vse. Meniji so pregledni in enostavni, napravca je neslišna. Baje da obstajajo celo neki neuradni firmware, ki pa ga nimam namena sprobat, če ne bo res nujno.

Za to ceno super nakup, res pa je, da nisem imel priložnosti preizkusit extreamerja, zato ne morem delati primerjave.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
wdtv live še enkrat 100% nebi kupil. hdmi sploh ne dela. bojda je zelo izbričen glede kablov. probal sem 3, ne pali noben. mogoče je celo izhod zanič. ok, priklopim preko kompozit, tam mu nekaj z rdečim ne paše in je vse zeleno in to kr naenkrat, zdaj je par mesecev dobro delal
stupid-1.gif

No meni dela HDMI BP, sprobano z dvemi kabli, tut enim čipšit iz kitajske
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
pa moraš to bit kaki poseben genialac da to usposobiš, ali samo not vštekaš hdmi in bi naj delalo?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.892
633
113
Samo vštekaš, prižgeš in na tvju izbereš tapravi video vhod.
Meni WD player dela kot urca, medtem ko na tvju (tx-p46s20e) ima eden od teh hdmi-jev slab stik in dela/nedela.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
ok, potem če moj na 3 tvjih, sprobano s 3 kabli ne dela, potem mora bit stvar zanič
jezen.gif
se bom zgleda moral za en čas poslovit od njega da gre na servis

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Mene je takole hdmi hecal, dokler nisem ugotovil, da ga nisem do konca vključil (za cca 2mm, sem ga dal premalo notr). Od takrat naprej hdmi dela ko urca, z 2ma različnima kabloma...

scott

Pripravnik
1. sep 2007
405
1
18
Evo, nabavil WD TV Live HD Media Player, cena manj kot 100 Eur.
Dela vse, kar sem probal, brez zatikanja v kombinaciji z zunanjim WD diskom. Nisem opazil, da bi se grel.
HD 1080p brez problema, isto DTS zvok preko ojačevalca s HDMI povezavo. Bere tudi čžš.