Namestitev Garmina na navigacijsko napravo, ki ni

malimuc

Zelenc'
22. jul 2009
20
0
1
51
Pozdravljeni!

Zanima me, če mi lahko poveste, kako naj namestim celoten Garmin na napravo, na kateri je sedaj naložen drug sistem in ta naprava ni od Garmina. Kolega me je prosil, če mu lahko naložim Garmin navigacijo. Zanima me, kako naj to izvedem? Kaj vse potrebujem? Karte imam, tako da za karte ni težav, zanima me le, kaj potrebujem za namestitev (firmware ali software), da bo naprava delovala? Je to sploh izvedljivo?
Lepo prosim za pomoč! Tudi za navodilo, če je to kje napisano!

Lp

Nazadnje urejeno:

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Imaš kakšno idejo kako spraviti garmina na navi napravo NOMAD?Ne najdem načina kako bi prišel v sistem-file explorer in si sam kaj na inštaliral vanj.Se priporočam za nasvet.

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
v ini datoteki spremeniš pot kaj naj odpre ko pritišneš navigacija in sicer:

SDMMC\windows\explorer.exe

si pa prej shtani ini datoteko na računalnik v primeru da ti ne bo delalo.

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
To poiščem na sd kartici?
Saj nikakor ne morem priti do sistemskih map na sami navigaciji,tudi ko ga priklopim na Pc.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ni nujno, nekaj naprav navigacijo poganja interno, čeprav je program na kartici. V takem primeru se pač preimenuje mapa in zagonski .exe na SD na "privzeta" imena, kot jih vidi naprava.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
ksz
Mene pa zanima,če se da garmina namestit na originalno navigacijo od Land Rovera?
Zdaj je original noter DVD navigacija,karte so pa od navteq-a.
Če je kaki đek tu gor(seveda,če se sploh da),Da mi to zrihta,se lepo priporočam,seveda proti denarni nagradi.
Lp.

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Vse živo sem že poiskušal.Kako lahko pridem direktno v meni dlančnika?Da po njemu brskam po datotekah,saj preko activesynca ne dobim možnosti instalacij programov?Rabil bi nekaj takega kot je FX explorer direktno na aparatu.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Saj nimaš kaj čarat po napravi. Garmin XT namestiš na SD, s kartami vred. Vse kar moraš najti na napravi je nekakšna .ini datoteka, ki napravi pove, kje naj išče in zaganja navigacijo - torej jo je treba modificirat, da se bo zaganjala iz SD.