Naložbe, vzajemni skladi...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
WTF je to... sem mislu, da bo crash...

1674490530431.png

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Meh, enkrat sem shortal... nikol več, nimam tolk živcev.

Pa na šihtu moram entolk zbran bit, se ne zaklepam v pisarno kot slovenski paraziti.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mah, se sem pa crypto... čist vse je bilo prov. Samo 3 dni prezgodaj.

Tako pogruntaš, da je vse scam.

Enkrat sem se v en discord logiral, kjer je imel eden predavanje čez celo noč... je prov vse komentiral.

Tukaj so shorte nalovdal, in sedaj gremo dol verjetno do te likvidnostne zone, zdaj so te shorte likvidiral in prodali svoje stvari, da se ne vidi nihanje cene, itd itd... se sem snemal. Neverjetno je blo.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.646
1.035
113
Nekaj let nazaj bil isti (pameten kako bom jst to pa ono blabla). Parkrat lepo zajebal in se skalibriral, od takrat dam mir. Go with the flow, itak je p&d vse skup. Ko je nizko dokupim in to je to. Se vedno hodlam oz. cakam moment ko mi bo 'kliknilo' prodat. Ce bi lani na vrhuncu prodal in zdaj kupil bi se smejal ko pecen macek (tako so se pa frendi meni, kao glej kolk ti je zdej padlo etc.). Ja sej je ampak ko potegnem crto sem se zdaj ko je podn, v dobrem profitu. Kako sele bo pr naslednjem biku. To je vse na dolge proge pr men. Spekulacije pa podobno me pa nikol niso zanimale, ker enostavno nism v eliti, ki edina profitira v teh primerih. Itak je pa zblojeno to vse skup ampak kot sem rekel, plavas s tokom pa nimas dosti zajebat.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Vzvod ni problem, če odpreš pozicijo na močnem supportu/resistancu. Za tak trade moraš včasih čakat tudi po en teden in več. Večina hoče biti v trejdu 24/7, zato so pa vedno likvidirani.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Torej obresti morajo dvignit naslednji mesec... sedaj smo pogruntal "sticky" inflation...

Zdaj je končno konec tega monkey rally-ja, ki je bilo WTF... sem se bolj fuknjeno kot burry v filmu počutil, ker je kr rastlo. Če bo recesija, bi morali prebiti rumeno črto- dno zadnjega crasha.... kajstvem.

1676644565984.png

Danes sem poslušal enega, da je zmeraj določen zamik dna, ko pivotajo. Samo to bo še trajalo...

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.211
1.712
113
40
Pa.. Nisem za kitajce, ampak sem kupil nekaj NIO-ta.
Zdi se, da delajo všečne avte...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Tile, ki so padli so začel nabijati gor...

V petek sem par jurjev palantirja kupil... potem je skočilo za 5% gor, sem reku dost imam je šlo prehitro gor. Potem sem pa vidu 25% po koncu dneva.
:bonk:

Kakor kaže ne bo nobenega crasha, in dna ki ga napovedujejo za oktober. En kup zadev se je že podvojilo nvidia, meta.... v temu idiotizmu ne pomaga nobena TA....

Še ark bo kmalu dobra investicija...

• Všeč mi je
Reactions: uncle_sam