Zanima me,če ima kdo izkušnje z vzajemni skladi pod okriljem Unicredit banke?Pioneer se imenujejo.Gledam njihove donose pri obvezniških skladih in so vsi nenormlano visoki,morda kaka izkušnja s temi skladi?
Sicer me pa zanima na splošno,vem da je tema bila obdelana 1000x že,ampak je pa po drugi strani v teh zadevah situacija vsak dan drugačna.Imam cca. 5000 eur na NLB(nimam vezanih,tako da lahko prosto razpolagam z njimi),sem študent in denarja trenutno ne potrebujem(prej omenjena zneska),ker so obresti na NLB nikakve,sam pa se kej preveč na vlaganje ne spozna,bi prosil,če mi lahko kdo svetuje kaj s tem denarjem.Imam pa predvsem dva pogoja,prvi je ta,da mora biti denar relativno lahko dostopen(tko da ne omenjat kake toge vezave za 2+ let),drugi pogoj pa je,da ne bi šel v kake velike rizike,ker je situacija res nepredvidljiva.Po svoje mi je situacija na Cipru dala mislit in sem se nekako premislil,čeprav sem bil že na poti na eno izmed bank,kjer so obresti za vezavo nekoliko višje kot na NLB.Kam torej investirati ta denar?
hvala za odgovore