Naloge slovenskih medijev

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.037
5.654
113
Pozimi bi lah testiral zimske gume v un tvoj klanček preden prideš do tvoje kuLLe
smile-1.gif

Pa SJTV1 bi lahko zamenjal un svoj skriven klanček v katerega korejci ne speljejo z drugo prestavo za tega tvojga
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pozimi bi lah testiral zimske gume v un tvoj klanček preden prideš do tvoje kuLLe
smile-1.gif

Pa SJTV1 bi lahko zamenjal un svoj skriven klanček v katerega korejci ne speljejo z drugo prestavo za tega tvojga
cheer.gif

467716-post_slo.gif

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
1
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kakšen avtorski honorarček bi mi lahko privoščil in mi pripadal. Boš?
Če boš v teh vaših testih povedal, da se je tega spomnil stardec, bo že nekaj.
Boš dobil dosmrtno naročnino na AM
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.037
5.654
113
Sem zgooglal temo....in mislim da paše sem!

OK zastopim imamo socialne probleme.......ampak a je treba tako slikovito vplest cerkev in fotra.....poleg tega pa sploh ne vemo ČE ni nazadnje samo fikcija....attention whorring at its best!

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.424
3.730
113
Sem zgooglal temo....in mislim da paše sem!

OK zastopim imamo socialne probleme.......ampak a je treba tako slikovito vplest cerkev in fotra.....poleg tega pa sploh ne vemo ČE ni nazadnje samo fikcija....attention whorring at its best!
Lahko se poleg tudi vprašaš če je bilo treba od vseh možnih zgodb starostnikov ki jih je objavljah humanitarček povzet točno tisto, ki govori o tem kako je župnik pred 70 leti tepel in kako se je govorilo o tem da je zlorabljal otroke.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
To pa res ni nič takega. Nas je tudi župnik tepel. Če bi nas zlorabljal, sedaj ne bi bil starostnik.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.309
6.131
113
KSZ

Nekdanji raznašalci časopisov raje dostavljajo hrano. Tiskani mediji računajo na pomoč države.

Ključnega pomena je, da država omogoči distribucijo časopisov oziroma vstopi v njeno sofinanciranje, da ustvarjene vsebine sploh lahko dostavimo kupcu. Ne katerihkoli vsebin, temveč tistih v javnem interesu. Delo, Dnevnik, Večer in še nekateri zagotovo ustvarjajo vsebine, ki so v javnem interesu.
Budja se ne strinja, da bi država v primeru subvencioniranja distribucije reševala težave lastnikov medijev. "Država bo državljankam in državljanom zgolj zagotovila ustavno pravico do obveščenosti oziroma informiranosti. Če nam država ne bo priskočila na pomoč, se bomo morali reševati sami kot do zdaj," pojasnjuje.
Po Lesjakovem prepričanju je izjemnega pomena zavedanje o tem, da so vsebine tiskanih medijev po strukturi bistveno drugačne od vsebin elektronskih in obstoječih spletnih medijev.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
KSZ

Nekdanji raznašalci časopisov raje dostavljajo hrano. Tiskani mediji računajo na pomoč države.

Ključnega pomena je, da država omogoči distribucijo časopisov oziroma vstopi v njeno sofinanciranje, da ustvarjene vsebine sploh lahko dostavimo kupcu. Ne katerihkoli vsebin, temveč tistih v javnem interesu. Delo, Dnevnik, Večer in še nekateri zagotovo ustvarjajo vsebine, ki so v javnem interesu.
Budja se ne strinja, da bi država v primeru subvencioniranja distribucije reševala težave lastnikov medijev. "Država bo državljankam in državljanom zgolj zagotovila ustavno pravico do obveščenosti oziroma informiranosti. Če nam država ne bo priskočila na pomoč, se bomo morali reševati sami kot do zdaj," pojasnjuje.
Po Lesjakovem prepričanju je izjemnega pomena zavedanje o tem, da so vsebine tiskanih medijev po strukturi bistveno drugačne od vsebin elektronskih in obstoječih spletnih medijev.
Ne morejo ne... Pac naj dvignejo ceno in dvignejo placo. Ce to ne gre, jih je pa prevec, ce trg tega ne prenese.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

erikson

Guru
25. avg 2007
22.309
6.131
113
Odprto pismo znanstvenika in podjetnika dr. Aleša Štrancarja medijem.

Spremljamo vesti o napovedani stavki zdravnikov, shizofrenijo vlade ter »županovanja« mestne občine Ljubljane. In kdo je za to najbolj kriv. Moje mnenje je, da ste za to najbolj krivi mediji, vsi po vrsti, od leve do desne, ker ste postali sužnji PR služb (in Ruske dače na radiju Ognjišče). Novinarstva že dolgo v Sloveniji več ni. Kaj šele iskanja resnice. Pišete po nareku, velikokrat laži ali polresnice. Po navodilih Kučana, da je resnic več. Pa ni tako. Resnica je vedno ena sama.

In če želite, da se Slovenija v kratkem ne znajde v popolnem kaosu, začnite spremembe pri sebi. Dajte na črno listo vse, kar Vam pošiljajo STA in PR službe, ter začnite iskati RESNICO! Konec koncev ste prav Vi in Vaši bližnji najbolj odvisni od dela zdravnikov, medicinskih sester, inženirjev, zidarjev, ljudi, ki ustvarjajo dodano vrednost. In vsi ti kadri bodo zlahka našli službo čez mejo. Kdo bo pa Vas vzel v službo, ko bo Slovenija bankrotirala?! Ste opazili, da je nova zelo uspešna vlada pravkar najela 1,5 milijarde kredita, da se s tem omogoči tajkunizacija slovenskega elektrogospodarstva? Mislite, da bodo slovenski izvozniki plačevali še višje davke?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.511
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
"Podjetnik Aleš Štrancar je vložil milijon evrov v novo medijsko podjetje z imenom Media polis, ki bo od zavoda Iskreni odkupilo spletni medij Domovina in tiskani tednik Domovina"
Resnica?

• Všeč mi je
Reactions: bizi