Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pozimi bi lah testiral zimske gume v un tvoj klanček preden prideš do tvoje kuLLe
Pa SJTV1 bi lahko zamenjal un svoj skriven klanček v katerega korejci ne speljejo z drugo prestavo za tega tvojga
Boš dobil dosmrtno naročnino na AMCitat:
Uporabnik stardec pravi:
Kakšen avtorski honorarček bi mi lahko privoščil in mi pripadal. Boš?
Če boš v teh vaših testih povedal, da se je tega spomnil stardec, bo že nekaj.
Lahko se poleg tudi vprašaš če je bilo treba od vseh možnih zgodb starostnikov ki jih je objavljah humanitarček povzet točno tisto, ki govori o tem kako je župnik pred 70 leti tepel in kako se je govorilo o tem da je zlorabljal otroke.Sem zgooglal temo....in mislim da paše sem!
»In zdaj sem sam. Kuham si ne, nimam denarja.« | MLADINA.si
Tudi Francetova zgodba o tem, kako se lahko človek, ki je vedno pomagal drugim, v življenju nenadoma znajde sam, pozabljen, je le ena od mnogih, ki jih vsakodnevno...www.mladina.si
OK zastopim imamo socialne probleme.......ampak a je treba tako slikovito vplest cerkev in fotra.....poleg tega pa sploh ne vemo ČE ni nazadnje samo fikcija....attention whorring at its best!
Ne morejo ne... Pac naj dvignejo ceno in dvignejo placo. Ce to ne gre, jih je pa prevec, ce trg tega ne prenese.KSZ
Nekdanji raznašalci časopisov raje dostavljajo hrano. Tiskani mediji računajo na pomoč države.
Slovenski tiskani mediji v vse večjih težavah. Kje so rešitve?
Slovenski tiskani mediji so v globoki krizi, naklade in prihodki dnevnih časopisov padajo že več let zapored. Poleg porasta brezplačnih spletnih medijev, vse večjih težav z distribucijo časopisov in spremenjenih navad bralcev je letošnja podražitev energentov in surovin razmere dodatno...siol.net
Ključnega pomena je, da država omogoči distribucijo časopisov oziroma vstopi v njeno sofinanciranje, da ustvarjene vsebine sploh lahko dostavimo kupcu. Ne katerihkoli vsebin, temveč tistih v javnem interesu. Delo, Dnevnik, Večer in še nekateri zagotovo ustvarjajo vsebine, ki so v javnem interesu.
Budja se ne strinja, da bi država v primeru subvencioniranja distribucije reševala težave lastnikov medijev. "Država bo državljankam in državljanom zgolj zagotovila ustavno pravico do obveščenosti oziroma informiranosti. Če nam država ne bo priskočila na pomoč, se bomo morali reševati sami kot do zdaj," pojasnjuje.
Po Lesjakovem prepričanju je izjemnega pomena zavedanje o tem, da so vsebine tiskanih medijev po strukturi bistveno drugačne od vsebin elektronskih in obstoječih spletnih medijev.
Meh, ne znajo se organizirati. Odpuscati ni nemogoce, le pravilom je potrebno slediti.Večer bi nižal stroške z odpuščanjem, pa sindikalisti ne dovolijo.
"Podjetnik Aleš Štrancar je vložil milijon evrov v novo medijsko podjetje z imenom Media polis, ki bo od zavoda Iskreni odkupilo spletni medij Domovina in tiskani tednik Domovina"
Resnica?