Za Demokracijo ne vem, ker je ne berem.
In česa se pritakne "normalno razgledan bralec", kot si ti?
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Za Demokracijo ne vem, ker je ne berem.
Kdo so lastniki slovenskih medijev?Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Priznam pa, da ne vem, od kod vse se financira Demokracija, nekako se mi pa dozdeva, od kod pride največ denarja, če ne že ves.
Se sprašujem enako.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
In zakaj proračun plačuje zasebnike?
Medtem ko je bilo pri Mladini ravno obratnoCitat:
Uporabnik erikson pravi:
...
Tudi prihodki iz oglaševanja in naročnin državnih ustanov so po letu 2008 zelo upadli.
aja? pravilno...Mladina je super revija-jo prebiram že iz 80* let, še od takrat, ko je JJ sodeloval.Citat:
Medtem ko je bilo pri Mladini ravno obratnoCitat:
Uporabnik erikson pravi:
...
Tudi prihodki iz oglaševanja in naročnin državnih ustanov so po letu 2008 zelo upadli.
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Niti ne razumem narobe, pa tudi zavajati nimam kaj.
Gre se samo za objektivnost poročanja. Kje jo pač lahko pričakuješ, drugod se pa ve, da je ni.
Citat:
Ni treba podyebavat, sem čisto resno vprašal
Citat:
Razumem, da je občinsko glasilo namenjeno promociji dela občinske uprave z županom na čelu - ampak vsaj v našem glasilu dobi besedo tudi kakšen svetnik, ko se z županom ne strinja.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Glasilo MOL bo vedno namenjeno hvaljenju župana in njegovih, Je bilo enako pred Zokijem. Amka to je glasilo MOL, ne resen medij. Glasilo AMZS tudi hvali AMZS, glasilo kake forme tudi hvali to firmo. V tem pa res ni nič čudnega.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Se mi je zdelo. da levaki ne boste zastopili.
V Zokijevem primeru je finta v glasilu MOLa, ki Zokija kuje v nebo, ne reporterja, ki je opozoril na to hvalisenje.
Ne poznam občinskega glasila, kjer bi županu v čast objavljali pesmi.
Kolikor poznam Motorevijo tam še nisem videl objavljene pesmi, ki bi slavila predsednika AMZS.
PS: in ne dvomim, da če bi se kakšna pesnitev v čast JJ znašla v glasilu Naša pot, da bi bila deležna skupinskega zgražanja tu na forumu, med katerimi ti ne bi bil izjema...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Nisem vedu, da je MOL glasilo posvečeno prečastitemu Zokiju. Sem mislil, da je MOL glasilo vseh Ljubljančanov.