Nalimajte gole slovenke!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Samo res, kako da prepozna izsek sestrine riti v gatah?
Jo doma gleda skozi ključavnico, ko se preoblači? Ali pa jo kdaj celo obdela
tongue-1.gif

Edit. Istočasno
grin1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Eh ne sem mislil da je to moja Zumba učiteljica sicer ista postava in isto dobra rit, sam se zasral, ona ma ben na desni nogi.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ja ce vids rito, ali kocljivo sliko iz svoje sobe in ves, da imas sestro, potem hitro dojames.Da jz vidm tko svojo sestro, jo posljem na goli otok, za 10 ler.Drgac je ta rit je samo se mit. Sedaj dodajte se 10 kg gor.

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
To je še najmanj, sej v vsaki temi piše take o te njegovi bivši, pa tisti cosmo forum itd. da je že prav bolano vse skupaj. Res dobr, da se ga je rešila pravočasno.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Tipicen izbruh drolje! Se vid, da je zenska, takoj se pocuti ogrozeno, pa se nick ima taprav. Kdo je pa reku, da se mascujem? Kaj ti ni jasno, ne vidis, da so slike od vec razlicnih drolj? Ce bi jaz imeu namen se njej doloceno mascevati, bi prvo napisal njene podatke, drugo bi dau mal bolj socne slike z njenim obrazom, privatne vroce posnetke ter vse skupaj postal na njeno solo, njenim starsem in vsem, ki jo poznajo. Itak je pa to tema, kjer se limajo slike, slovenskih drolj, zakaj nebi se jaz svojo kolekcijo dodal? O njej sploh ni bilo govora, dokler ti nisi to omenila. Ocitno te boli vse to, ker si sama taka. Pa to je tema za moske
stupid-1.gif
, razn ce si narobe vezana?! Tist o cosmotu je pa ze dve leti stara zgodovina in se sploh ne navezuje na te slike. Get a life, bitch!

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Sam ti si prou PSIHOPAT, da ne rečem kaj druzga ... da se bivši maščuješ na tko nizkoten način in pišeš take neumnosti.
uf-1.gif

Psihopat? Daj ti meni povedat kakšno govedo od babe mora biti ona da se pusti slikat in da tip po možnosti obdrži te slike? Kaj more ženski delat v glavi glede na to da se 80% zvez zellllllo grdo konča?
smirk-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ja kaka baba?? To so drolje od bab! Vsaka normalna, sploh nebi sama posiljala teh slik, kaj sele se pustila slikat. Itak sm pa jz psihopat, ker sploh govorim o tem.:)

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Ja kaka baba?? To so drolje od bab! Vsaka normalna, sploh nebi sama posiljala teh slik, kaj sele se pustila slikat. Itak sm pa jz psihopat, ker sploh govorim o tem.:)

To pa ni cist res. Jst mam marsikatero sliko, pa bivse punce tudi, pa je vsakmu jasno da je to bilo personal use only. Je pa odvisno od tega kolk punca tipu zaupa ter kakšne sorte je tip, ter obratno seveda...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
467716-post_slo.gif

tocno tak. jaz sem imel s tazadnjo bivso kr bolec in neprijeten breakup, pa njenih xxx slikic ne bom lepil nikjer. kar je privat je privat. pa dobro, ce navadno rit prilimas itak ni panike, sploh ce je rit dobra
grin1.gif

sam da pa gres v detajle, po moznosti se z obrazom in ne vem cem vse, moras bit pa konkretna [censored] oz. [censored]

pa tud normalne punce se rade fotkajo, tak al drugac
redface-1.gif

tud njih to rajca in se zabavajo ob tem, pa niso zdaj vse "drolje" zarad tega.

dokler seveda se ne najde kak [censored], ki jo javno kje prilima. tak si zasluzi da tud ona njegovega smokija pokaze vesoljni javnosti
rolleyes-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
SLIKE!!!!! brez slike ni komentarjev!!

pol bo pa spet jokanje, zakaj se ne briše teh postov, k ne vsebujejo slik

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.