Kio pro ceedCitat:
Uporabnik c300m pravi:
Smo pred nakupom novega avtomobila. Izbiramo med Opel Insignia Sports Tourer, Renault Laguna Grandtour, Peugeot 407 SW in Citroen C5 Tourer . Kaj med naštetim bi izbrali vi in zakaj?
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Kio pro ceedCitat:
Uporabnik c300m pravi:
Smo pred nakupom novega avtomobila. Izbiramo med Opel Insignia Sports Tourer, Renault Laguna Grandtour, Peugeot 407 SW in Citroen C5 Tourer . Kaj med naštetim bi izbrali vi in zakaj?
Jaz ti priporočam, da greš z vsakim avtomobilom na testno vožnjo, da vidiš prednosti in slabosti.
Če bi kupoval jaz zase, bi moral močno premisliti med Hondo Accord, Insignio, Laguno in Ocatvio RS.
Se odločaš za nakup dizla ali bencinarja?
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Kio pro ceedCitat:
Uporabnik c300m pravi:
Jaz ti priporočam, da greš z vsakim avtomobilom na testno vožnjo, da vidiš prednosti in slabosti.
Če bi kupoval jaz zase, bi moral močno premisliti med Hondo Accord, Insignio, Laguno in Ocatvio RS.
Se odločaš za nakup dizla ali bencinarja?
Citat:
Uporabnik c300m pravi:
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Pa kaj Octavio tlačite tu zraven?
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Končno, da eden pove!! res ne razumem zakaj tisti avto tlačijo skoraj vsi en razred višje.
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Octavia spada v razred Golfa, saj je narejena na Golfovi platformi. Pa pika.
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Končno, da eden pove!! res ne razumem zakaj tisti avto tlačijo skoraj vsi en razred višje.
Od kdaj spada Octavia v razred Fabie? Ali Fabia spada v razred Cliota, Octavia pa potem v razred Golfa? Ali kako..
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Kaj pa recimo ne vem.. Volvo S40 in Mitsubishi Carisma (tam okrog leta 1998 sta bila delana na isti platformi) in se mi ne nobeden od teh avtov ne zdi večji kot Octavia. Potem ta dva tudi spadata v razred Golfa ali kako? Ker meni se zdi Carisma precej večji avto kot en golf istega letnika..