Citat:
Uporabnik mat pravi:
Se pridružujem. Sem bil kar malo zadržan dokler ga nisem prižgal.
Ti je kaj jasno kje bi videl IP televizije?
Jaz ga imam nekaj tednov in je vreden svojega denarja. Vklop zelo hiter, Smart funkcije tudi dobro delajo, slika je za ta denar okej, zaenkrat nimam pripomb.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
ksz...
kaj porečete o temle?
https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/55lf630v-smart-tv-lg-576930
na prvo žogo je videt ok in ima vse, kar se rabi, wifi (LAN), netflix app, DVR, multicast...kaj bi še sploh lahko bilo? 4k, 3d in podobne bedarije me ne zanimajo
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Iz koliko m pa gledaš, da opaziš razliko med 4k in 1080p?
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Si tudi tega vzel?Citat:
Uporabnik mat pravi:
Se pridružujem. Sem bil kar malo zadržan dokler ga nisem prižgal.
Ti je kaj jasno kje bi videl IP televizije?
Tok se pa nisem se poglabljal, sem ga samo na wifi priklopil (brez težav), preizkusil nekaj aplikacij in podobno. Priročno bi bilo imeti tipkovnico. Browser sem videl da ne podpira flasha. Za kaj pa boš rabil sploh IP Tvja?
Sem pa včeraj vrtel neke 4K demo filmčke in je slika res odlična.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Iz koliko m pa gledaš, da opaziš razliko med 4k in 1080p?
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Jaz ga imam nekaj tednov in je vreden svojega denarja. Vklop zelo hiter, Smart funkcije tudi dobro delajo, slika je za ta denar okej, zaenkrat nimam pripomb.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
ksz...
kaj porečete o temle?
https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/55lf630v-smart-tv-lg-576930
na prvo žogo je videt ok in ima vse, kar se rabi, wifi (LAN), netflix app, DVR, multicast...kaj bi še sploh lahko bilo? 4k, 3d in podobne bedarije me ne zanimajo
Seveda ima vse našteto, poglej ta LINK.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj ima CI modul za kartico in DVB-C kodirnik, ne? Ker namreč ni tega nikjer zapisanega na BB strani.
Kaj pa kakšen miracast si že sprobal, oz s telefonom preko wifija prenesel vsebine, slike recimo, filmov itak nima smisla