Pozdravljeni!
Žal je moj Lenovo Thinpad po dobrih 2 letih odpovedal. Natančneje - odpovedal je zaslon katerega popravilo presega vrednost prenosnika.
Odločil sem se torej za nakup novega, vendar vas sedaj ne bom toliko spraševal o strojni opremi, ampak bolj o znamki prenosnika. Katero znamko uporabljate in zakaj mi jo predlagate? Do sedaj sem uporabljal Lenovo in HP. Ampak imam občutek, da je vsak proizvajalec že postal težje zanesljiv in dejansko za nobenega ne moreš več dati roko v ogenj.
Proračun sem si nekje zamislil okrog 500-600 EUR.
Če pa koga zanimajo poleg znamke še moje dodatne želje:
- zaslon verjetno kar 15" ker vprašanje če je smiselno okrog prenašati 17"
- procesor i3 (dual core se mi verjetno ne splača več gledati)
- po možnosti da se zaslon ne blešči (sovražim tiste bleščeče zaslone)
- do sedaj sem imel UMTS modem vgrajen, vendar bo to verjetno kar podražalo zadevo ali pač?
Kaj mi torej priporočate?
Hvala za mnenja!
Žal je moj Lenovo Thinpad po dobrih 2 letih odpovedal. Natančneje - odpovedal je zaslon katerega popravilo presega vrednost prenosnika.
Odločil sem se torej za nakup novega, vendar vas sedaj ne bom toliko spraševal o strojni opremi, ampak bolj o znamki prenosnika. Katero znamko uporabljate in zakaj mi jo predlagate? Do sedaj sem uporabljal Lenovo in HP. Ampak imam občutek, da je vsak proizvajalec že postal težje zanesljiv in dejansko za nobenega ne moreš več dati roko v ogenj.
Proračun sem si nekje zamislil okrog 500-600 EUR.
Če pa koga zanimajo poleg znamke še moje dodatne želje:
- zaslon verjetno kar 15" ker vprašanje če je smiselno okrog prenašati 17"
- procesor i3 (dual core se mi verjetno ne splača več gledati)
- po možnosti da se zaslon ne blešči (sovražim tiste bleščeče zaslone)
- do sedaj sem imel UMTS modem vgrajen, vendar bo to verjetno kar podražalo zadevo ali pač?
Kaj mi torej priporočate?
Hvala za mnenja!