Le da je to bil splošno znani problem nvidia grafičnihCitat:
Uporabnik popotnik pravi:
Lenovo/HP sta mogoče dobra proizvajalca, le prenosniki, ki jih naredijo povečini niso za nikamor.
Čez 40 komadov ( različnih modelov) HP/Lenovo pc starih 2 leti ali manj je priromalo v moje roke, ker se niso hoteli več vklopit.
Čisto vsi imeli enak problem ( grafična ), na vseh zagrel grafično in jo stisnil nazaj na plato in so začeli delat, seveda pa je to le delna rešitev saj čez čas bo zaradi hlajenja, ki ga ima HP najslabšega od vseh prenosnikov, potrebna ponovna telovadba z grafično.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Ločljivost pa ko na telefonu
A ti bi imel FULL HD na 15" monitorju?!
600 EUR.Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pozabljate da se kupuje za 500 € ...
žCitat:
Uporabnik Dr_S pravi:
HP v firmi ... vsaj 90% jih je šlo na servis (matična,disk...) k sreči vsi v garancijskem roku
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Na 13ki se prodajajo že Full HD. Trenutno imam hp 4730s. Prepozno sem spodnjo plastiko vzel stran. Se mi je že pregrel. Moram grafično nazaj usposobit. Probook 4730s nima niti ene reže spodaj za zrak
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Aja pa kako je z operacijskim sistemom? A mora bit za firme obvezno profesional licenca? Se pravi, če so priloženi home ni vredu?
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Aja pa kako je z operacijskim sistemom? A mora bit za firme obvezno profesional licenca? Se pravi, če so priloženi home ni vredu?
S stališča licenčne pogodbe ni nobenih zadržkov za uporabo različice Home v podjetju.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Pavilion nima servisa v SLO.....
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Ima sploh kateri HP? Nekaj sem slisal, da jih posiljajo na Cesko ali celo Poljsko...