Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ja, prodajam, ker bi rad nabavil MacBook Aira. (kolega prodaja in mi je dal zelo dobro ponudbo, plus da vem, da je komp okej, drugače se s kompi takih preprodajanj raje ne bi šel
Citat: Uporabnik DizzyReed pravi:
ja, prodajam, ker bi rad nabavil MacBook Aira. (kolega prodaja in mi je dal zelo dobro ponudbo, plus da vem, da je komp okej, drugače se s kompi takih preprodajanj raje ne bi šel
Citat: Uporabnik DizzyReed pravi:
torej, trenutno imam MacBook Pro 13", aprila bo dopolnil 3 leta. s stalnim večanjem megapixlov in MB v filetkih fotk se mu tudi pozna, da v njem tiktaka "le" 2,53 Core2Duo.
Air, i7 2.0, 256GB ga ni za dobit pri nas (ce pa se najde, je pa cena ohoho), po benchmarkih je ta proc se vedno precej boljsi od tistega v MacBooku ...
tudi i5 1.8 je se vedno precej boljsi, samo je v trgovini tako drag, tega z i7 pa kolega po res solidno dobri ceni proda in bi se mi splacalo. saj, ce bi se ujela, sploh Della ne bi nabavljal, samo sva se ravno za en teden skrizala ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.