Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Hmm C4, le kdo je naredil ta zmazek od avta. Jaz sem ga gledal 3 leta nazaj, ko sem kupoval sedanji avto, Leona. Tako nefunkcionalne armature kot jo ima C4, je še nisem videl. Skratka groza od avta.
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Dišava integrirana
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Tukaj se skriva dišava
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Hmm C4, le kdo je naredil ta zmazek od avta. Jaz sem ga gledal 3 leta nazaj, ko sem kupoval sedanji avto, Leona. Tako nefunkcionalne armature kot jo ima C4, je še nisem videl. Skratka groza od avta.
Kaj pa to zaene smotke kadiš?
C4 ima v zgornji polovici armature 3 zaprte predalčke.
V spodnji polovici 3 odprte in velik hlajen predal pred sovoznikom.
Armatura je ravna tako, da lahko piksne v vrsto gor postaviš.
Dišava integrirana, da ti kaka smrdljiva smrekica pred nosom ne binglja.
Kljukica za vrečko pri nogah sovoznika.
Po dva predala v vratih.
Vse tipke, relevantne za vožnjo na sredinskem delu volana-zopet ne rabiš nikamor odvračat pogleda.
Števec postavljen tako, da ga vedno vidiš-ni treba odmikati oči s ceste in gledat nekam v naročje, da vidiš koliko pelješ, koliko je goriva, temp. motorja, tempomat.
Zaradi ravne armature ni odseva v šipi v poletnih dneh.
Mislim, lahko da komu dizajn ni všeč, ampak funkcionalnosti mu pa ni za očitat.
lp
Citat:
Uporabnik burekmivednotekne pravi:
Kako ste hecni! Kupujete neke male jajčke tipa polo (po možnosti grafitne barve), z imidžem sivega deževnega novembrskega jutra, ki se jih boste v dveh letih naveličal. Varnost? Uporabnost? Atraktivnost glede vožnje, zapeljivost za ženske oči? Ni mi jasno, kako je lahko človek PONOSEN lastnik nečesa tako meglenega, kot je polo. Rečeš: nisem mel gnarja, kupiš fabio. Praviš: navijam za Real/ Barcelono, kupiš Ibizo. Tehnično gre itak za en in isti avto. Le UPAŠ si izstopati, ob tem pa še privarčuješ in familijo za en teden pelješ v Moravce.
Voziš veliko? Kupi rabljen avto velikega razreda, po možnosti z enoletno garancijo.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4254483&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4268468&show=1
Žena bo uživala v udobju, ti v vožnji (motorju in porabi), ne boš izpadel kot looser pred študijskimi kolegi, če pa se ti zgodi nesreča, bošhvaležen. Pa še ukradli ti ga ne bodo!