ti si en od 10 tisoč. jaz drugi..v sloveniji jih je še 18 takih. kak je sreča, da nabašeš na takega idiota?
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Kupne cene lahko preveriš na geodetski upravi:
http://prostor.gov.si/jv_etn/index.jsp
dela počasi, ampak dela
Kolikor jaz vem, če bi jaz prvi vložil zahtevek za vpis v zemljiško knjigo, si lahko ti s tistim notarsko overjenim dokumentom zgolj obrišeš rit. Oz. tožiš prodajalca, kar je pa verjetno isto.Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne pokriva.
ne pokriva tudi tega, da imam jaz papir, notarsko overjen, ki kakorkoli bremeni nepremilnino in nosi datum manjši od datuma na tvoji pogodbi!!!!!
1.) A ti vedno pišeš po 2 posta? Morda bi bilo bolje, da prebereš, postaneš in premisliš za 5 minut in potem odgovoriš.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
PS:. ne bom na pamet ampak mislim da smo imeli en primer ko se model ni vpisal v ZK v roku 5 ali 10 let po sklenitvi pogodbe in se je ena parcela prodala še enkrat in si je bil sam krvi, ker se je po zakonu KAO bil dolžgan v določenem roku vpisat... Nekaj v tem stilu, ne me za besedo držat!
Lp
No, moja druga točka je bila odgovor na tvojo trditev, da si KAO dolžan se vpisat. Nisi.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kihko ne se sekirat za moje poste, če te kaj moti naredi obvoz. Imam dost dela, sem aktiven na več mestih in kdaj kaj spregledam, kot pravim v prvem stavku. Seveda se nisi dolžan vpisat, če pa pride do pizdarija pa se nimaš pravice jokat... Torej kaj pametnega si zdaj povedal?
Lp