ksz
Evo, moj update...
Šel sem na ogled (nekaj postov nazaj) omenjene Yamahe TDM. Motor je res kot se šika, ima eno manjšo, komaj vidno, praskico na ogledalu, pa eno manjšo tam, kjer je nalepka. Vse ostalo BP. Testne vožnje nisem naredil, ker je bil motor parkiran v "dnevni sobi", hudo urejena garažna soba v kletnem delu hiše. Pa še deževalo je... Vžgal iz prve, zvok kot se šika, menjalnik BP, agregat kot nov itd. Skratka kljub 108.000 prevoženih km se vidi da je lastnik za motor skrbel lepše kot za ženo - ločitev pred enim letom
Zmenila sva se za 3.100 € skupaj z zaščito, stranskimi nosilci, zadnjim kovčkom, Givi povišanim vetrobranom. Drug teden, če bo vreme kolikor toliko pomladno, grem ponj.
V planu sem imel še en ogled v Lavrici, a sem ga skenslal zaradi prvega uspešnega ogleda. Pa itak mi je tisti tip in motor bil sumljiv. Letnik 2004, prevoženih 48.000 km, on drugi lastnik v Sloveniji, pripeljan pa je bil iz Italije. Ob klicu je bilo toliko super duper povedanih stvari, da je s tem dosegel že kontra efekt.
Gre za tale motor
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10689435&show=1
Eh, vidim da je v soboto zvečer imel že 50.300 prevoženih km, popoldan, ko sem nameraval na ogled, pa 48.000.