Nakup motorja....

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
Citat:
Uporabnik vuk pravi:
Napisal 5700 €, prodal za 5600 €, stranske kufre pa se potem posebej. Razlog:
grin1.gif

wanna know
smile-1.gif

ker sem videl crash-pade
smile-1.gif

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
S1000XR sem narocil. V tistem paketu so pa crashpadi ter radiator & oil cooler guard od Evotech Performance.

matjazy

Fizikalc
3. jan 2008
202
109
43
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lahko ti dam kontakt od kolega pa ti vse razloži, če te zanima lah Caponord
smile-1.gif

(celo peljal sem ga malo).

No le napiši kaj konkretnejšega, pa da vidimo (grem v čet. enega pogledat).
Sicer pa imam trenutno pegasota strado, ko se proda me ni strah vzeti caponorda.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lej prej je mel Pegasota Garda model, nato Capo, zdaj Vara.

Bom vprašal

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Vsepovsod pravijo, da so se makaronarji v zadnjih letih popravili. Recimo za Aprilijo in Guzzija, da zadeve špilajo OK odkar jih je Piaggio prevzel. Ma kle v soseščini MG stelvio in ga ne more prehvalit.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.976
7.311
113
Stelvio je meni osebno eden najgrših motorjev kdaj narejenih. Nova Caponord pa je res lepa. Sicer pa, kot sem že predhodno napisal, staro Caponord hvalijo povsod po svetu. Edina zadeva, kar mene malce zmoti, je poraba. Baje da naj bi bila kar žejna.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Se strinjam, ni nek pojem lepote. je pa nekako v našem malem kraju dobrodošla popestritev. Kamor koli se obrneš sam rižotarji in karo propelerji. Lepo ga je videt, ker je drugačen. Še lepše ga je slišati. Drugače pa moja dva sanjska motorčka Triumph streettwin in MG griso 1200 8v SE. Poezija.

Nazadnje urejeno:

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz

Evo, moj update...
Šel sem na ogled (nekaj postov nazaj) omenjene Yamahe TDM. Motor je res kot se šika, ima eno manjšo, komaj vidno, praskico na ogledalu, pa eno manjšo tam, kjer je nalepka. Vse ostalo BP. Testne vožnje nisem naredil, ker je bil motor parkiran v "dnevni sobi", hudo urejena garažna soba v kletnem delu hiše. Pa še deževalo je... Vžgal iz prve, zvok kot se šika, menjalnik BP, agregat kot nov itd. Skratka kljub 108.000 prevoženih km se vidi da je lastnik za motor skrbel lepše kot za ženo - ločitev pred enim letom
grin1.gif

Zmenila sva se za 3.100 € skupaj z zaščito, stranskimi nosilci, zadnjim kovčkom, Givi povišanim vetrobranom. Drug teden, če bo vreme kolikor toliko pomladno, grem ponj.

V planu sem imel še en ogled v Lavrici, a sem ga skenslal zaradi prvega uspešnega ogleda. Pa itak mi je tisti tip in motor bil sumljiv. Letnik 2004, prevoženih 48.000 km, on drugi lastnik v Sloveniji, pripeljan pa je bil iz Italije. Ob klicu je bilo toliko super duper povedanih stvari, da je s tem dosegel že kontra efekt.
Gre za tale motor
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10689435&show=1
Eh, vidim da je v soboto zvečer imel že 50.300 prevoženih km, popoldan, ko sem nameraval na ogled, pa 48.000.
bonk.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Dejansko po videnem je, ne glede na kilometrino, vreden tega denarja. Zdaj če bo motor še na cesti pustil tako dober vtis, mi ne bo žal nobenega evra.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Drug teden, če bo vreme kolikor toliko pomladno, grem ponj.

Evo, pa je doma v garaži. Ponj sem šel šele v ponedeljek popoldan zaradi mojih in prodajalčevih obveznosti.
Prvi vtis... Super motor!
Ni mi žal za tole odločitev. Lepo se pelje, lahko vodljiv, skratka vožnja je pravi užitek. Že v prvem kilometru od prodajalca do tehničnega pregleda in prepisa v Podgorju sem ga osvojil, tako da se pridružujem mnenju, da je zelo primeren tudi za začetnike.
zmaga.gif

Sedaj je na vrsti servis (olje, filtri, gume, splošen pregled ipd.), potem pa nabiranje izkušenj, da lahko nanj posadim še mojo boljšo polovico.
cheer.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.454
2.175
113
Podhranjen motor, na cesti je to več ali manj nepremičnina.

Čoperji so že v osnovi težji motorji, računaj da če hočeš da se nekam premakne je potrebnih vsaj 60 konjev, raje pa več.
Pa še takrat ni to nobena raketa.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.976
7.311
113
Pa 17 let star motor in samo 22.000km. Že zaradi glupega nategovanja me odvrne od nakupa.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sej jih ni mogu kej dost vec narest s svojimi zmogljivostmi :p coper more bit vsaj jurja,ce ne se ti ze na pumpi smejejo
smile-1.gif