Hm...ko že toliko razglabljate, da se s chopperjem (ki pa to ni, ampak bolj neke vrste cruiser..pa vseeno) ne bi mogel peljati zraven... Če skupina divja, vsekar ni šans. Je pa kolega imel MZ, pa ga skozi Hudo luknjo na 600SS niso mogli prehiteti.... Ampak to je ''norc''. Da se z majhnim chopperjem ne moreš peljati daleč...? Poznate Cvickarja? S svojo Virago125 je prevozil celo Jugo, z Makedonijo vred. Klavdija ima na svoji 750Shadow par 100Tkm. Nordkapp, Rusija, Tunizija,... Vse omejitve so le v glavi, če me razumete. Tudi v skupini se da čudovito peljati, če je le nekje enak rang motorjev in je road captain normalen. Enkrat smo šli za Srbijo. Deževno obdobje. Prvi ga je normalno peljal, imeli pa smo tudi enega upokojenca vmes... Veš da ni bil tako vešč vožnje v dežju, nam se pa mudilo.... Ja, bomo pa prenočili kakšen kilometer prej, jebelacesta.... Saj smo pa ja na dopustu. Sam se pa najraje vozim sam. Ni treba loviti sprednjega, čakati zadnjega.... Enkrat si namisli dežjaka obleči eden, čez par kilometrov drugi,... Ko se tanka, vedno eden ''pozabi'' in čez 50 kilometrov vozi na hlape. Ta eden sem bil že tudi sam.... Vsi so tankali v Kragujevcu, jaz pač ne. Mislil sem tankati v Foæi. Zaprto, potem pa obvoz skozi Sutjesko in čez neke jebene vukojebine... Na pumpi pred Mostarjem sem natankal dobrih 20 litrov. V 20-litrski kesl. Dejansko vozil na hlape.... Od takrat že pred lučko tankam. Če že greš v neke ''Karpate'', ni odveč litrska plastenka goriva. Polna.