I
Izbrisan uporabnik #488
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
No, naj povem, da imam namen tud na skuterju imet obleceno jakno, celado rokavice, mraz, zascita govorijo vprid temu, pa tudi narava dela je taka, da se ne rabim vozit v obleki. Ze zdej sem naceloma v dveh minutkah v cunjah, beri vsa oprema, zna bit pa verjetno vrocina problem, ampak kot pravim, jakna in rokavice ter pas bodo vedno z mano, ne glede na to kaj kupim.
Tista o 100km ni bila iz ulice, ampak moja domislica. Pac trenutno vozim tako mocno stvar in se mi zdi vrh glave, ker gledam novejse 600 kubov in imajo eni skoraj pol manj konjenice in ker nimam izkusenj kako to gre in ne bi rad bil ob kaksnih prehitevanjih ovira na cesti sem vzel teh referencnih skoraj 100 konjev! Lahko, da gre pol manj konjusnice super, ker tudi fazerke nisem zavrtel do konca, ampak po filingu je ok.
Sem potem vrgel uc tudi na xj serijo, zgleda podobno, mogoce se mal manjsa zadeva in posledicno se boljsa. Ma ne vem mater, po svoje me zna na lepe dni vlect mal naokol, sicer bo med tednom res bolj mesto! Blah!
Ampak, v tvojih izjavah je malo "ulice"
Vsi tile motorji imajo od 0-100 pod 4sekunde, pa do 160+ kar lepo vlečejo.
Verjetno pa sedaj nimaš avtomobila takšnih zmogljivosti, tako da bojazni glede prehitevanja ne more biti, razen če misliš z motorjem "drugače" prehitevati.
Raje bolj kot v (neuporabne) koje investiraj v opremo, npr. ABS itd..
Za tistih par 1000km na leto (povprečje v Sloveniji je če se ne motim do 5000?) ti bo praktično ustrezal vsak od teh modernih motorjev, je ni lokacije kamor ne bi z lahkoto prišel, tudi na najtežje asfaltirane ceste po Evropi.