Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
He he he he... ne znajo preverit...!!?? Bill Gates bi jim sprašil hlače, če bi vedel.
Torej si kupil to zadevo ali nekaj podobnega?
A s tem si jih dražil??? https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html
Citat:
Uporabnik netko pravi:
OEM licenca je namenjena vse sestavljalcem, ki dosegajo msjeve količinske kriterije... torej vsi abrandi in pa še vrsto b brandov in lokalnih sestavljalcev ki svojim mašinam dodajajo winse. Oem licence ni na nobenem računu saj je asemblirana v končni produkt laptop desktop server...
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Sem jim danes poslal mail s tem licenčnim ključem, da zahtevam da mi ga preverijo če gre za Licenčne Windowse 10 in ali če potrebujejo še kako drugo dokazilo.
Čakam odgovor...
https://sales.liveperson.net [/urlCitat:
Spostovani,
Hvala, ker ste obrnili na Microsoftovo spletno trgovino.
Ce so Windowsi legalni lahko preverite z WIN+X ter nato kliknite sistem, kjer boste videli ali so Windowsi aktivirani ali ne. Sam kot prodajnik zal nimam te opcije, lahko pa se obrnete se na naso tehnicno sluzbo preko spletnega klepeta:
V kolikor imate kakrsnakoli dodatna vprasanja, vas naprosamo, da se obrnete na nas z odgovorom na to elektronsko sporocilo ali nas poklicite na telefon XXYYXXYX.
Zahvaljujemo se Vam, ker uporabljate Microsoftove izdelke.
Lep pozdrav,
Microsoft Online Store
Podpora za stranke
Citat:
Uporabnik netko pravi:
oem ključ je pod določenimi pogoji lahko predmet prodaje vendar tudi za to obstaja protokol, če je prodaja v skladu z njim potem si licenčen če ni potem si pač nelegalen. V sloveniji se tega ne prakticira ker imamo samo enega oem parterja ki ga relativno na kratko držijo sem pa prepričan da morebitnega inšpektorja z nebulozami ki jih pišeš ne boš prepričal ker se tudi v bolj čistih primerih ni dal prepričati...
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Kako je pa s to nadgradnjo iz 8 na 10, na kakšno različico pa se ti nadgradi? Recimo, da imaš PRO, ali je ta "free" nadgradnja tudi na PRO?
Ker sem nekje zasledil, da naj bi bila ta "free" različica bolj oskubljena.