No dobro... bom napisal še zadnji post v tej temi, ker si svoj zadnji post kar lepo napisal.
Torej ne... nimam nič proti pisanju o novem telefonu, čeprav ga še nimaš. Ampak tako pisanje bi moralo biti vedno malo "zadržano".
Npr. "Ta telefon mi je po specifikacijah zelo všeč, upam, da bo tudi v resnici tak", ali pa "Joj.. facetime... pa saj videotelefonija obstaja že vrsto let", ali pa "huda resolucija... to bo gotovo dobro izgledalo", ali pa "O moj bog... nekateri imajo probleme z izgubljanjem signala. Kako lahko apple kaj takega spravi na trg. Upam, da stvar le ni tako grozna, kot se piše o tem".
Ne maram pa pretiranega hvaljenja in pljuvanja po produktu, katerega še nisi držal v rokah. Jaz nikjer nisem napisal, da je novi iPhone4 oh in sploh super dober, ker preprosto ne vem. Lahko rečem, da mi je 3Gs super telefon in da na podlagi tega upam, da bo iPhone4 še boljši. Ampak če bo imel res hude probleme s signalom (česar na podlagi par filmčkov med več 100k uporabniki ne morem z gotovostjo vedeti), ga tudi jaz ne bom kupil. Če bom pa videl (od kolegov, ali po lastnih izkušnjah), da te težave sploh niso tako hude (ali pa če jih bo apple kasneje popolnoma odpravil), ga bom pa z veseljem kupil.
Edit (ker vidim, da si ti tudi editiral):
Jaz nikjer ne zagovarjam tega telefona. Ampak ga tudi ne zaničujem. Zakaj? Ker še nimam lastnih izkušenj z njim. Temu se reče nevtralno mnenje (če o tem še nikoli nisi slišal). Tisto z velikimi črkami pa nisem napisal zato, ker bi imel čustven izpad, temveč samo zato, ker sem imel občutek, da si v mojih prvih dveh postih, ki sem jih napisal, to spregledal (ker to je dejansko znak, da tega telefona in take napake ne zagovarjam).
Če pa še vedno misliš, da telefon zagovarjam, ti pa jaz ne morem pomagati... mogoče ti bo lahko kdo drug.