Nakup Iphone 4G.....

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
mal na off
evil.gif

še en dokaz kako naš vrli fahrer brummen ovlada svoj težko prigarani avto
hysterical-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=yd8gbrGndJQ&feature=player_embedded

Glejte od 5:25 naprej
10.gif

Haha, pa ta bo vse pomrl, unga iz zastavco ze crnogorci iscejo

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Mene pa na štirici nekaj obupno moti.. in sicer prej ko sem imel 3GS (iOS < 4), sem imel naštimano, da se ob dvakratnem kliku na home gumb odpre kamera, kar pride zelo prav ko rabiš kaj zelo na hitro slikat in lahko kamero aktiviraš že med vlečenjem telefona iz žepa, sedaj na iOS 4 so pa ta dvakratni klik zamenjali za multitasking, trikratni klik pa za neke meni povsem neuporabne bližnjice.

A mogoče kdo pozna kak hack da bi se na trojni klik odprlo kaj drugega? JB je.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ja kar poglej, ne da se. Do zdaj sem našel le app SwitcherPlus, ki ti s trojnim klikom upali lučko, ampak jaz bi kamero:)

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Je že v čveku.

Pa znano je že tudi, da voznik ni nič kriv. V prtljažniku naj bi namreč imel par 100 iPhone-ov 4G in mu zato odnaša zadnji del avtomobila v ovinkih.
hysterical-1.gif

Smola, pošiljka v prtljažniku je šla k vragu in bo treba počakat na novo, ki pride tam nekje okrog sv. Nikoli. Saj to bo kmalu in če ste do sedaj lahko toliko čakali, boste ja še malce potrpeli.
priden.gif

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Mene pa na štirici nekaj obupno moti.. in sicer prej ko sem imel 3GS (iOS < 4), sem imel naštimano, da se ob dvakratnem kliku na home gumb odpre kamera, kar pride zelo prav ko rabiš kaj zelo na hitro slikat in lahko kamero aktiviraš že med vlečenjem telefona iz žepa, sedaj na iOS 4 so pa ta dvakratni klik zamenjali za multitasking, trikratni klik pa za neke meni povsem neuporabne bližnjice.

A mogoče kdo pozna kak hack da bi se na trojni klik odprlo kaj drugega? JB je.
3x klik meni ostane na home zaslonu , 2 x klik pa gre res na multitasking. si pa napisal oboje za iOS4, tko, da ne vem kaj bi rad
grims-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik pikijakob pravi:
3x klik meni ostane na home zaslonu

Če si omogočiš nekje v nastavitvah, ti trojni klik lahko odpre tele stvari..
Mobile%20Photo%20Oct%2018%2C%202010%2020%2016%2025.jpg

Citat:
Uporabnik pikijakob pravi:
si pa napisal oboje za iOS4, tko, da ne vem kaj bi rad
grims-1.gif

Mogoče bi lahko še enkrat prebral kaj sem napisal, saj je razumljivo

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Na Jailbreakanem lahko različne bližnice nastavljaš z Activatorjem, vendar nevem, če je tudi za Tripple click.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kaj kult dela...
d055.gif

Kult? Prej bi rekel uporabnost.
od prvega ajfona dalje, niti pomislm ne da bi šel na kaksno Nokio ali SE , saj enostavno "ni uporaben" v primerjavi z igračko od appla.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kaj kult dela...
d055.gif

Kult? Prej bi rekel uporabnost.
od prvega ajfona dalje, niti pomislm ne da bi šel na kaksno Nokio ali SE , saj enostavno "ni uporaben" v primerjavi z igračko od appla.

Sem gledal tale iPhone pa je čisto neuporaben. Za skoraj vsako (npr. RSS, vreme, pregled mailov) stvar moraš:
a) ugotovit da tega ne podpira Out of the box
b) najti program
c) se priklopit na računalnik
č) namestiti program

Ko hočeš videti ali in katere maile maš (ali kakšno bo vreme, RSS novice) moraš:
a) preskrolat x zaslonov
b) pognati aplikacijo
c) zvedeti kar te zanima in aplikacijo zapret
d) preskrolat xy zaslonov
e) pognati aplikacijo
...

Telefon, ki nima widgetov je pač neuporaben. 1GHz torej samo čaka da boš skrolal po zaslonih.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:

Sem gledal tale iPhone pa je čisto neuporaben. Za skoraj vsako (npr. RSS, vreme, pregled mailov) stvar moraš:
a) ugotovit da tega ne podpira Out of the box
b) najti program
c) se priklopit na računalnik
č) namestiti program

Ko hočeš videti ali in katere maile maš (ali kakšno bo vreme, RSS novice) moraš:
a) preskrolat x zaslonov
b) pognati aplikacijo
c) zvedeti kar te zanima in aplikacijo zapret
d) preskrolat xy zaslonov
e) pognati aplikacijo
...

Telefon, ki nima widgetov je pač neuporaben. 1GHz torej samo čaka da boš skrolal po zaslonih.

Resno, si sploh uporabljal telefon? Pa s tem ne mislim prizgal ter se vozil s prstom sem ter tja.
Še preden tipke odklenes,lahko cekiras maile in RSS , vreme etc...samo nastavit je treba.

Primer

Pa je tega še ko solate...

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Miloš, sedaj si pa dregnil v osje gnezdo. Pozabil si še omeniti, da rad gledaš divx-e, ki jih imaš pol kompa in se ti res ne da ukvarjati še z njihovo konverzijo za iNapravo. Bog nedaj, da lahko divx-e in podnapise zanj kar direkt s telefonom potegneš dol z neta.
grin1.gif

Recimo nekaj takega.

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
@milos621: Vidi se, da si pač anti-iphone nastrojen...

Če ne znaš pogledati vreme ali maile brez nalaganja dodatnih programov, si tehnični invalid (sorry).

Če ne znaš brez priklapljanja na računalnik naložiti program, si tehnični invalid (sorry).

Če brez skrolanja na vidiš, da imaš neprebran mail v inboxu, ali pa neprebran rss, potrebuješ očala.

Če ti brez widgetov ne gre živeti, pač iPhone ni zate... bogu hvala, da je na voljo izbira.

Pa čisto tako... widgeti so procesorsko zelo nezahtevna stvar... in (ne boš verjel) tudi brez widgetov se dogajajo stvari v ozadju, ki so bistveno bolj procesorsko zahtevne. In še malo za info... procesor ni 1Ghz (čeprav so zadeve tako izpiljene, da deluje hitreje kot konkurenčni 1Ghz telefoni).

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
@tsunami: Ne boš verjel... ampak tudi za iPhone obstajajo aplikacije, ki znajo predvajat divx
shocked-1.gif
)

Sicer pa... Apple je eden izmed legalnih ponudnikov multimedijskih vsebin in seveda ne bo dovolil aplikacij za ilegalno razmnoževanje takih vsebin (torrenti). Imaš pa možnost preko iTunes aplikacije direktno na telefonu legalno prenest glasbo, film in tv nadaljevanke (če se ne motim, se lahko celo izposoja). Povej mi en telefon, ki ima to legalno urejeno...

Edit: Evo... še kontra tvoji drugi slikci:
Photo%20okt%2023%2C%209%2001%2033%20pop..jpg