Nakup Iphone 4G.....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nateg gre v tej smeri, da dobijo tvoje podatke (kraja identitete) ali pa da ti placas in denarja nikoli vec ne vidis... zeljenega artikla pa se manj
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Aja... kakšen nateg?

Preprosto... rekel bi ti, da telefon (še) ni v Sloveniji... po možnosti bi moral denar nakazati preko Western Union.... telefona pa nikoli ne boš videl
smile-1.gif

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
smile-1.gif
sem preveril kar sam
Skratka, za tem je kao neka angl. firma, nakažeš 350 EURčkov, vključujoč poštnino in čez dva dni imaš telefonček doma
hysterical-1.gif

Aja, pa še tale cvetka iz maila: "...payment is Via Western Union Money Transfer only."

Me mika, da bi jih prijavil na bolho, da jih skinejo dol.. preden kakšnega Janeza nategnejo.

p.s.
Pa v čem je fora tega Western-a, je to neizsledljiv račun?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ni neizsledljivo (celo nasprotno,mora pokazati dokument, do prejme placilo), ampak kdo bo enega Simbubeja Cungulo lovil po VB ?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Ni neizsledljivo (celo nasprotno,mora pokazati dokument, do prejme placilo), ampak kdo bo enega Simbubeja Cungulo lovil po VB ?
Ni nujno, marsikje je dovolj samo kontrolna številka, ravno London je en takih krajev, kjer razni WU centri, ki jih imajo Indijci, preverijo samo kodo in evo ti šolde.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Malo sem gledal iPhone (sicer 3GS), pa me zanima, če ima 4-ka:
1. Povratnice o dostavi sms/mms (pri 3GS tega nisem našel)
2. Klasično tipkovnico za tipkanje sporočil (sama vodoravna in navpična tipkovnica ima zame premajhne črke in ful težko tipkam).
Hvala!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj tvoja reglj iz leta 1995 ima tudi strleco anteno, ki je novejsi mobilniki nimajo
smile-1.gif
... Pac nima tega ... se noben iPhone prizveto tega ni imel... Da se namestiti dodatne programe, ce je iPhone jailbreakan... torej iz neuradnih virov...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Kaj pa pisanje sporočil? Kolikor sem probal, mi je zelo težko točno zadet določeno črko. Ima 4 takšno "tipkovnico", da bi imela vsaka tipka 3 črke (kot navadna tipkovnica)?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz sem se navadil, moj brat se je navadil (cevap prsti), vsak ki ga poznam se je navadil.. pac ne drkajo smsov med voznjo, sprehodom, ipd...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Sej verjamem, da se najbrž res navadiš, ampak take stavri bi pa res lahko omogočili. Ker kolikor vem, je takšna tipkovnica v kitajskem jeziku.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ko stojiš/sediš, ti je "res težko" zadeti pravo črko? Ker v tem primeru imaš ali res ogromne prste, ali pa si imel kakšno kopijo iPhone-a (moti tisti res težko)
smile-1.gif

Med hojo/vožnjo je pa pisanje s tipkovnico res zelo težko (in se ga je bolje odvaditi).

Kar se pa povratnic tiče... jaz jih še na nobenem telefonu nisem uporabljal. Kaj je sploh smisel tega? Zame je vsako sporočilo, ki sem ga poslal dostavljeno in tudi prebrano. Kdaj točno se pa to zgodi in kdaj mi bo druga oseba odgovorila, je pa stvar druge osebe in ne od mene
smile-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hhahahha, zakaj mi pa moj telefon ne bi omogočal pisanja sporočil med hojo? Sej smo v 21. stoletju in prihranek časa je za vse dobrodošel :)

Povratnice so pa zelo koristne:)

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Jah pač... saj ne pravim, da ne omogoča pisanja med hojo. Ampak dejstvo je, da je pri "miganju" težje zadeti črke.

Sicer pa en hint: tudi med hojo/vožnjo/vlakom smrti se da na iPhonu 100% zadeti pravo črko. Kako? Tapneš na tipkovnico (kamorkoli) in potem s prstom slajdaš do prave črke in pri pravi črki spustiš ekran. Če na ta način ne zadaneš prave črke pa ne bi znal več pomagat glede tega..

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Meni je tipkovnica na iPhone-u super in res nevem zakaj bi mel na eni tipki več črk (no mogoče je nekdo drug na to bolj navajen in si zato želi tega). Rabiš nekaj časa, da se navadiš, potem pa gre, edino na slepo se pač ne da tipkat, ker gre za navidezno tipkovnico.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Sej verjamem, da se najbrž res navadiš, ampak take stavri bi pa res lahko omogočili. Ker kolikor vem, je takšna tipkovnica v kitajskem jeziku.

Jaz se z dezirom se zaj nisem navadil z eno roko drzat in z kazalcem tipkat. Nonstop falim. Je pa zanimivo da kamot pisem ce ga drzim v desni roki in z desnim palcem tipkam. Samo pravijo da je iphonova registracija tipk inprsta boljsa od androidove. Tak da verjamem da je lazje tipkat z njim.

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Hhahahha, zakaj mi pa moj telefon ne bi omogočal pisanja sporočil med hojo? Sej smo v 21. stoletju in prihranek časa je za vse dobrodošel :)

Povratnice so pa zelo koristne:)

Pač ne kupiš ajfouna, in ostaneš na svoji reglji. je to težava?
17758-icon_confused.gif

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Jaz pišem na Desire v pokončnem načinu malenkost počasneje kot na iPhonu, ker ima ožje "tipke", v ležečem enako hitro, pri obeh pa precej hitreje kot prej na p1. Tipkam pa s palcem tudi v pokončnem načinu.