Nakup Iphone 4G.....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:

Ali pa tudi ne. Sej v tem je štos.
hysterical-1.gif

Ce si tako crnogled, potem je itak najbolje, da si ves cas doma zaklenjen z ene petimi kljucavnicami, da te kdo sucajno ne ukrade
smile-1.gif
... Moznost za goljufijo je prisotna prav povsod. Glede na to, da dnevno dobijo po 1000 in vec iPhone-ov ... je to, da je eden pogresan, zelo zelo majhen odstotek ...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Jaz sem bil v največji gužvi noter, tak da je tam čakal 14 dni. Sedaj gre hitreje in ponavadi gre v 2-3 dneh naprej.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kdo pa je rekel, da jih je izgubil? Sem preprican, da se bo to resilo v njegovo korist ... DHL ni kar tako eno cungalunga podjetje, ki bi si lahko privoscilo to, da bi ga odpikali ...

Se vedno pa sem mnenja, da se to lahko zgodi kjerkoli, ker lopovov je povsod dovolj ...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Apple store nima paypala... borderlinx ga ima.

Sicer pa... če imaš paypal, imaš tudi kreditno. A boš rekel, da te je strah, da te apple store nategne? :D

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
No, sej sem pogledal, pa res ima borderlinx, ampak cena je 600€. Pri tušu ga dobim ceneje (na naročnino)...

Drgač je pa opcija zanimiva za macbooke recimo... Samo ko gledam cene, a ni toliko kot pri nas (ali v Italiji)? Ni blo v UK včasih ful ceneje?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Glede na to, da se bo Tuš prodal, lahko pozabite na nadaljnjo neuradno prodajo iPhonov...

Če se bodo pa uradno prodajali, je pa odvisno od tega, kdo jih bo kupil. Je pa logično, da bodo na naročnino cenejši.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Kaj pa cena ostalih apple stvari v primerjavi s slovenskimi / italijanskimi? Ni bilo v UK včasih bistveno ceneje?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kdo pa je rekel, da jih je izgubil? Sem preprican, da se bo to resilo v njegovo korist ... DHL ni kar tako eno cungalunga podjetje, ki bi si lahko privoscilo to, da bi ga odpikali ...

Se vedno pa sem mnenja, da se to lahko zgodi kjerkoli, ker lopovov je povsod dovolj ...

Kolikor je napisal se DHL zavarovalnica upira, ker je bila pošiljka pravilno dostavljena... bomo videli
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pa se en sumljiv podatek... datum registracije na bolhi je enak datumu oddaje oglasa
smile-1.gif
...
Kaj sploh tratite prostor na forumu za take nategnete. Tisti, ki bo temu "prodajalcu" nasedel, kar naj, ker itak nima tolk soli v glavi, da bi lahko katerikoli telefon uporabljal.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Ti google translate slovenščina ni dovolj sumljiva? Zraven prišej še nerazumno nizko ceno... in dobiš ven pravi recept za nateg
smile-1.gif

Mislim, da ni vprasal tega, temvec za kaksen nateg gre, torej kaj je smisel takega pocetja, ce takoj vsak vidi, da je nateg. Recimo, da bi odgovoril na e-mail, kaj bo potem, en zumbo prinesel "telefon" v Ljubljano ali kaj ?