Nakup Iphone 4G.....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
upam, da jo je pol vsaj nategnu, če je že meni napačne informacije dau
smile-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Fantje, kako ste kaj zadovoljni z iPhone 4? Res baterija zdrži bistveno več?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ne vem, ker ga ne uporabljam povprečno... pa vsak večer ga filam (iz navade). Lahko pa rečem, da če bi mi 3Gs zdržal dan pa pol bi štirica zdržala dva dneva pri isti uporabi.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Sprejem se res poslabša, če ga primeš na "občutljivi točki". Kaj se bo pa zgodilo, je pa odvisno od izvirnega signala. V večini primerov se ne zgodi nič (razen mogoče izguba črtice)... v mejnih 3G območjih ti bo preklopilo na EDGE (ki je bolj kvalitetno pokrit)... v mejnih GSM območjih (beri: to pomeni 1 črtica na 3Gs-u) se lahko zgodi, da boš res izgubil omrežje. V osnovi (če ne držiš "občutljive točke") ima boljši sprejem od 3Gs-a. Meni klica še ni prekinilo.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ta trenutek ga kupi, kjer ga lahko dobiš za normalno ceno. So še vedno "vroča roba" in se jih v trgovini zelo težko dobi. Sicer so pa Italijani najdražji v Evropi... so pa najbližji. Cenejši so v Švici, UK in na Irskem.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Odsvetujem, ker so zaklenjeni. Sicer jih trenutno lahko odkleneš... ampak ta odklep ni za vedno (če boš naredil nadgradnjo, se bo spet zaklenil).

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
In če se zaklene (ni breakan), ne morm na slovensko omrežje (verjetno je zaklenjen na AT&T)?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Ok, kje se da pa dobit odklenjene?
Se že kaj ve, kdaj pride v Slo? Meni so rekli, da septembra, kmalu pa naj bi bil pri Tušu. Kdo kaj ve?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Odklenjenega lahko nabaviš v angleškem apple store s pomočjo borderlinxa. Oni ti dajo angleški naslov za dostavo, ki je nujen, da ga lahko naročiš.Ta naslov je borderlinxov, nato pa oni tebi na dom pošljejo.
Čez en mesec ali prej bo jasno, ali ga dobimo ali ne. Seveda uradno. Tuš , ki je bil prodan oz. še bo, najbrž nebo mel več iphona pod pultom.
evil.gif
Če res pride orange namesto tuša, je velika možnost tudi za iphone in ker je Slovenija država s 3mi veliki operaterji, je verjetnost , da bo iphone pri vseh na voljo uradno, kar velika, se mi zdi. hehe Kot v italiji pa še kje.

Nazadnje urejeno: