Nakup Iphone 4G.....

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik iFan pravi:
Ja mladi zajci bodo/-mo drug teden veseli ko bodo imeli telefon v rokah
smile-1.gif

(zgornji citat je bil napisan 4. avgusta 2010)

No, zdaj imate zajci ze pol meseca telefon v rokah, kako je torej z njim ?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Neumno vprašanje, a si že srečal uporabnika Apple izdelka (dobro razen mene ki kurcam svojga iMaca) in da je priznal ali rekel da je slab? Koliko jih jaz poznam govorijo vsi od prvega do zadnjega samo v superlativih. Smešno
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Jaz čisto lepo povem, kaj mi ne diši pri macih
smile-1.gif

Pri iPhone 4 recimo ni nobene stvari, ki bi jo izrazito poudaril... verjetno vsi pričakujete, da bom rekel, kako me moti "nihanje signala" pri "napačni drži" telefona? Do nihanja lahko res pride... ampak do te mere, da bi me to motilo, še ni zanihalo...

Lahko pa odkrito rečem, da je bluetooth na mac-ih (računalnikih) za en velik K. Na starem macbooku mi je dve leti deloval normalno, potem pa je začel nedelovati/delovati/nedelovati/delovati... res pa je, da je bil non-stop v uporabi.

Isto lahko grajam tudi bluetooth na NOVEM mac miniju... bog ne daj, da je miška izgubila signal z računalnikom... je brez restarta nisem mogel več povezati z računalnikom. Prav tako mi sleep ni deloval (to je posledica slabega bluetootha). Je pa zanimivo, da so te težave z bluetoothom (in sleepom) izginile, ko sem logitech miško zamenjal za applov magic mouse. Zgleda so zadevo stestirali samo s svojimi izdelki... za periferne enote drugih proizvajalcev jim pa dol visi
smile-1.gif

Skratka... lahko mirno grajam katerikoli applov izdelek, če mi ne diši (npr. applova mighty mouse je najslabša miš ever made)... ampak čez iPhone 4 nimam pa res nič slabega za povedat... ok... v šali včasih rečem, da se ne da telefonirat z njim (saj veste zakaj)
smile-1.gif

Aja.. imam ga pa že skoraj dva meseca (niti en prekinjen klic v tem času :O)...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Neumno vprašanje, a si že srečal uporabnika Apple izdelka (dobro razen mene ki kurcam svojga iMaca) in da je priznal ali rekel da je slab? Koliko jih jaz poznam govorijo vsi od prvega do zadnjega samo v superlativih. Smešno
smile-1.gif

Vidim, da si zamudil vecino teme (dopust ?). Za kazen jo prebveri od prve strani dalje, potem bos razumel zakaj citat in vprasanje
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Aja... jaz sem razumel da pač cilja na tiste prve redke uporabnike ki so dobili iphona med prvimi...
smile-1.gif
in ne od našga brumčija!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ne, saj vidis koga sem citiral ... ze celo temo razlaga kako je to fina zadeva (torej nakup preko te variante), preklada datume gor in dol, vsakic je "resno" in "zdaj cisto zares", drugi omenijo, da je minimalno sumljivo, ce ze ne nerealno, kar je obljubljeno, pa se kar ne da ... Moras prebrati, je smesno
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Aha, jaz nisem v teh vodah, pa ne poznam, se samo zabavam, ker se pac lahko
evil.gif
Torej ta Brumci/iFan je v bistvu prodajalec ali kako in potem pise o sebi v tretji osebi ?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Brumkota bo en ubou, micka bo zgorela, integra pa zaribala.. On bo pa se naprej s Ceferinom grozil
hysterical-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Saj to je ena in ista oseba
wink-1.gif
iFan == Brumči

Ne bi rekel. Z iFanom sem se pogovarjal prek privat sporočil in je pismen, zna postavljat ločila in sklanjat samostalnike. BrumBrumčiju pa to ne gre ravno dobro od rok.
smile-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.221
769
113
EU
... ja kakor se spomnim iz starih cajtov OŠ (mircev pa tega), je vedno najlažje igrati drugo osebo, če je kakor polpismena ... morda dodaš še malo kakšnega čistokrvnega dialekta poleg
bonk.gif

P.S.: sem se končno prebil čez vse dopustniške komentarje he he
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Refreshing ...

Je že kaj novega? A sem mogoče že zamudu in imate tele telefone že doma?

OFF: Po novem zraven dobite še Brumnovo sliko z njegovim avtogramom ... priceless.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Refreshing ...

Je že kaj novega? A sem mogoče že zamudu in imate tele telefone že doma?

OFF: Po novem zraven dobite še Brumnovo sliko z njegovim avtogramom ... priceless.

Eni ga imajo... oz. bolje receno eden ga ima... in to je Jonas
smile-1.gif

Hint: Ena tema o njem se nahaja v "Malih oglasih"... pa moderatorji nocejo uslisat prosnje in jo premaknit v pravi forum
smile-1.gif

https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/965112/page/0/fpart/12/vc/1

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Berem in se samo čudim naivnosti folka, ki dovoli, da se ga toliko časa vleče za nos. A se ne bi skupaj zbrali, kar vas je, in se odpravili stvar prijaviti modrim možem? Če pa se vam ravno ne ljubi hoditi k njim na obisk imate na njihovi strani tudi elektronski naslov. Eden naj za vse sestavi prijavo, da se vidi, da ne gre za posamezen primer. Pa lahko jo naslovite tudi na kakšno tržno inšpekcijo in tožilstvo.

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
133
41
28
ne, zdaj je rok menda prestavljen na 10.07.2010..

Je kolegica dobila na mail, ko je za štos oddala "naročilo".. Seveda pod pogojem, da vplača A V A N S , hehe