Nakup Iphone 4G.....

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Pa še tole:
nikar preveč posploševat in vse metat v isti koš z opazkami "saj bi ga imeli, pa si ga ne morete privoščit". Ni čist tko.
Jest naprimer sem letos plačal 400 EUR kazni, ker sem poskušal utajit davek na dobiček. Pa sem plačal davek, pa še kazen zraven
cheer.gif

Tko da, dnar lih ni problem, je pa problem, ker nočem izstopat s telefonom za jurja evrov, katerega bom uporabljal ravno toliko, kot svojga desireja za 3 krat manji keš ... (pa ni govora po krompirju, desireju) ... pa še polizdelka nimam.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa od kje vam podatek, da sem mel isti iphone 3 leta?? LOL Sem se že zdavnaj popravil, da sem že dobri 2 leti in ne 3 , uporabnik iphona in mel sem leto in pol 3gja, nato pa dobrega pol leta še 3gs. 3g je bil 500 eur, prodal po let in pol za 400 eur, pa še kakih 20 eur več bi lahko dobil, če nebi frendu prodal... Me zanima, kolko so HTCji, nokie vredni po letu in pol, sploh, če niso brez prask.
wink-1.gif

In če vam je noro met etui na telefonu, pa ste pač
bonk.gif
Jaz sem mel tanki silikonski etui gor primarno zaradi oprijema, invisible shield, ki sem ga tut mel, ni dal primernega učinka, beri premalo gripa.Pač drseča, neravna plastika na 3g in 3gs...

Tako da, kar mi je res všeč na HTCjih je gumiran zadek.
grin1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Jaz pač pazim na stvari, sploh na tiste, ki sem si jih sam kupil (telefon, pecik, pc pa še kaj bolj vrednega). Mene bi zelo motlo, če bi moral vsaki dan gledat na popraskan zaslon. Ti pa kak češ.
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Saj jaz tudi pazim na stvari in jih spoštujem in se zavedam na kak način se denar služi, koliko je kaj vredno itd. Ampak vseeno se zavedam stvarne realnosti in razlikujem stvari.Torej, eno je [censored] eno pa je telefon. Telefon je zato da se uporablja ne pa da bom živčn vsakič ko bom dal telefon na mizo. Vse kar imam jaz na mojih obeh Nokijah so navadne folije (10 kom za 6€). Torej kot si rekel, da te ne motijo praske na pleksiju, to pa je tudi vse. Takih dosti poznam jaz, rad bi imel v nulo avtomobil, hišo, babo, zelenico okoli hiše samo takim se potem začne tam okoli 40-45 mešat od perfekcionizma. Pazi da te je trofi
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Tako je, za vazelim bodo sami poskrbeli, za ovadbe pa se lahko kar na tebe obrnejo kajne? Naš znameniti ovaduh vse reši
wink-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Z veseljem
smile-1.gif
samo povej kaj je - se spet kdo nad pedri razburja? Mi ze od 7 julija ni bilo treba nobene oddati, pred tem pa 23 maja - ja, boljsajo se nasi naciji.

Ampak to ne spada sem, kajne?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
V angliji se očitno nekaj dogaja. Danes dobil mail z appla, da je pošilka na poti na forwarding naslov v UK
cheer.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik doto pravi:
V angliji se očitno nekaj dogaja. Danes dobil mail z appla, da je pošilka na poti na forwarding naslov v UK
cheer.gif

Kdaj si naročil? Jaz sem v sob. 2 komada 16gb, upam da bodo čimprej.
cheer.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
V sredo. Uradno je bilo 21 dni za dostavo. Se pravi, da je tisti prvi datum samo +21 dni. Se zna zgoditi, da bo pred
Rok-ovimi pršu
evil.gif

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Saj jaz tudi pazim na stvari in jih spoštujem in se zavedam na kak način se denar služi, koliko je kaj vredno itd. Ampak vseeno se zavedam stvarne realnosti in razlikujem stvari.Torej, eno je [censored] eno pa je telefon. Telefon je zato da se uporablja ne pa da bom živčn vsakič ko bom dal telefon na mizo. Vse kar imam jaz na mojih obeh Nokijah so navadne folije (10 kom za 6€). Torej kot si rekel, da te ne motijo praske na pleksiju, to pa je tudi vse. Takih dosti poznam jaz, rad bi imel v nulo avtomobil, hišo, babo, zelenico okoli hiše samo takim se potem začne tam okoli 40-45 mešat od perfekcionizma. Pazi da te je trofi
wink-1.gif

Takim se reče: Obsessive–compulsive disorder (OCD)

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.019
11.143
113
cizy po kolk jih bos prodajal, kupim dva za 2000 k€, takoj keš na roko, jutri, ahaha,

malo morgen:;D

drugace pa super tema, jo z veseljem spremljam..pa ne zaradi Iphona, ampak butlov, ki se tresejo poleg. hvala vam.

iFan

Pripravnik
20. jun 2010
80
0
6
Delnice Appla so povsem na isti ravni kot pred izidom 4-ke- Kot vedno je bil izid že davno vštet v ceno. Ker pa je Aaple delnica, ki jo ima marsikdo v portelju so jo začeli pobirati zaslužke vsi ki so čakali da bosta izid iPada in nove 4-ke mimo. Kljub temu je tečaj povsem odgovarjajoč oz. celo boljši od gibanja celotnega delniškega trga, tudi Nasdaqa (tehnološkega indeksa), ki se najbolje drži od vseh in vsebuje tudi delček Appla. Tako da ni možnosti da bi se strokovno lahko govorilo o padcu tečaja AAPL. Za nakup pa bi morala pasti še precej bolj. Klasično v poletnih mesesic do seprtembra delnice padejo, ker vlagatelji dvignejo del sredstev, ki ga namenijo poletnim užitkom in na borzi je skoraj mrtva sezona. Zdaj če so imeli kje za vnovčit profit je bil to ravno Apple (na račun vlagateljev v tem obdobju so tudi prehiteli Microsoft po tržni kapitalizaciji). V zadnjem letu in pol med kapitalsko močnejšimi in prepoznavnejšimi podjetji, ki kotirajo na trgu ni bilo boljše naložbe kot prav Apple. Za primer kako je Applov tečaj povezan z gibanjem delniških trgov in gosdpodarstva - zadnjič ko je Apple konkretno padel je v 2 mesecih sledila gospodarska recesija v ZDA.