Nakup Iphone 4G.....

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Ameriški Consumer Report odsvetuje nakup...
http://blogs.consumerreports.o...etwork-gsm.html

Apple deleting mentions of Consumer Reports' iPhone 4 piece on forums, can't delete your thoughts

http://www.engadget.com/2010/07/12/apple-deleting-mentions-of-consumer-reports-iphone-4-piece-on-f/

Zakaj bi brisal misli, če je okupiral možgane
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Pomoje folk bolj grize to da so zdaj dopusti. Tam pridejo take zadevice morda še najbolj do izraza, naj bo to za uparbo, igranje ali kazanje. In da dobiš nov telefon en dan po dopustu zna boleti (meni je sicer vseeno, a poznam par primerkov). To je nekako tako kot z televizijami ki so jih ljudje naročali pri "švercerjih" in je bila potem ravno taka zamuda da je bilo SP mimo. S tem človek izgubi vse veselje, še sploh tam kjer avansov ne vračajo in ne moreš preklicati. Tukaj tip omogoča vsaj to in glede na to da druge variante trenutno ni bo treba kar počakat...

P.S.:da ne pozabimo na pomemben moment ko imaš nekaj prvi in potem to vsi občudujejo. To je za nekatere "priceless", še sploh če gre za zadevo ki pri nas ni v redni prodaji.

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik gpc17 pravi:
Še zdaj jih ni :D ... Dobili naj bi jih 19.7

Pa ja ne ... povsem nepricakovano
evil.gif
Ti prav uživaš v tem, ko nekomu drugemu ne gre, kot bi moralo, aneda?

Saj ne bi, ce se ne bi iFanatik vtaknil v pomisleke, katere so ljudje napisali na zacetku teme - poglej nazaj, bo takoj jasno. Zdaj se pa seveda besno rezim
cool-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.019
11.142
113
najbolj bizarno je, da iphone imajo povečini socialni problemi, študentarija brez službe , ki flikajo iz dneva v dan. zdaj poznam že par takih primerkov.. :S tisti ki cenimo zaslužen denar, zadevo bolj smotrno izbiramo... iphone bo pri meni še počakal, je enostavno predrag.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
najbolj bizarno je, da iphone imajo povečini socialni problemi, študentarija brez službe , ki flikajo iz dneva v dan. zdaj poznam že par takih primerkov.. :S tisti ki cenimo zaslužen denar, zadevo bolj smotrno izbiramo... iphone bo pri meni še počakal, je enostavno predrag.
Meni ni predrag, samo kaj, ko ga tudi jaz še nisem dobil. Naročil mi ga je prijatelj v Angliji in so že dvakrat prestavili.
Ko bo bo, se ne sekiram prav dosti, ker ga hočem zato, ker mi je všeč, ne za kazat.
Sigurno so zvohali, da gre v Slovenijo in nalašč zavlačujejo.
tongue-1.gif

Morda sploh ni telefon tisti, ki zadržuje dobavo, ker sem naročil robe za tri Božiče in dva rojstna dneva.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Očitno je Apple naredil v2 verzijo hardvera, ki ima zaščitni sloj na anteni in ga bodo zamenjali tistim, ki bodo to zahtevali.

Is Apple Silently Recalling the iPhone 4 Now?

I've been following all of the iPhone 4 stuff since I got mine the day before release. I was able to replicate the signal issue. I also had the proximity sensor issue, causing inadvertent mute button pushing. There were a few other software issues I was experiencing so I consulted Apple at the Fifth Avenue store in New York. They replaced my phone. The diagnostic showed that the OS was corrupt and certain utilities were failing. [They claimed that] all phones with a proximity sensor issue were being sent back to Apple for further study.
Well, when I got the new phone it was different. It was different hardware. The black [plastic] bezel isn't as black on the new one. I couldn't see the proximity sensor at all on the previous iPhone 4, now I can. The stainless steel band on the new phone is less 'steel-y' and more matte. I've also tried to replicate the signal drop and failure. While I can't say for sure that it is entirely fixed, there is certainly huge improvement. I'm guessing they coated the steel with something, took some black out of the bezel and sent them out without saying too much about it. I also think Apple is willing to warranty a phone for any reason except the signal issue.

vir: http://gizmodo.com/5586256/is-apple-silently-recalling-the-iphone-4-now

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Še svojega našparanega denarja ne smem porabit kak čem?! Cenim denar in si ne kupujem nekih bedarij, ampak telefon, ki ga vsak dan uporabljam, pa bom mel, če bo le šlo, takega, kot ga hočem. In trenutno že 3 leta nočem nič drugega kot iphone, ker pač za moje pojme nima konkurence, gledano telefon+pc softver+uporaba -> gledano all together.
smirk-1.gif

Pa iphonu cena minimalno pade, tak da je po letu dni še vedno veliko vreden, napram ostalim telefonom, ki so v ponudbi pri nas.
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.019
11.142
113
predlagam kredit na 5 let, ce ze 3 leta hoces in si zeliš - mokro
smile-1.gif
bošček. valjda da si lahko kupiš, samo ne jamBrat da nimaš za kruh, to namreč pacijenti počnejo..jamrajo jamBrajo u 3 pizde materne, ampak vazno da je zunaj zdrkan BMW in iphone , je tko?

hm, boš vprašal oneg aki je dalo kao 1000 € za iphona, kolk je izgubil ce ga bo slucajno po 3 ali 4 mesecih prodajal. gledano alltogether, ahaha

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sem vedel, da bi mogo zgoraj dopisat, itak da ga ne smeš zgubit oz. uničit, če češ, da je še nekaj vredn. Sej je logično...

Ne rabim kredita
wink-1.gif
Nisi najbolše prebral - ni blo prvič. Že 2 leti ni dostojnega telefona, ki bi nadomestil iphona, zato že ves ta čas uporabljam iphona. No, razen zadnji mesec, ko čakam na novega.

edit: Malo sem se zaračunal, 2 leti, ne 3... Iphone 2g mi še ni bil zanimiv, ker ni mel 3G in gpsa.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Sem vedel, da bi mogo zgoraj dopisat, itak da ga ne smeš zgubit oz. uničit, če češ, da je še nekaj vredn.

Tako je, če daš za telefon 600€ pol je logično da ga prvo zaviješ v:
- fino folijo ki ne povzroča mikro risov in hkrati diha,
- nato v malo bolj grobo folijo ki hkrati služi kot zaščita fine folije in hkrati orodje za fino namestitev etuija
- v končni fazi (skoraj končni amapak dejansko predzadnji) pa gor daš jabuk etui v primeru da si res neroden kot svinja in ti slučajno aparat pade na tla.
-seveda to ni še vse, potem pridejo še na vrsto ultra drage posebne tako imenovane "ščit" folije ki telefon resnično zavarujejo v primeru odkrušenega nohta, ključev v žepu in podobno.

in tako je telefon po 3 letih res kot nov.
evil.gif

Pa da se raje ustrelim kot da telefon nosim v ovitku
crazy1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Hja če mene vprašaš je to samo odraz človeka, torej ta stvar (gsm aparat) mu mora pomeniti v življenju ogromno da se gre s tem ubadat. Pa tudi če je telefon počohan in je čez 3 leta vreden 100€ manj. Pa kaj? Sem jaz hlapec telefona ali je telefon moj hlapec?
smile-1.gif
Ravno gledam malo ohišja in moja E71 je že lepo dol potegnjena, bomo pa dali 50€ in bo zopet nov. Najbolj smešno pri iPhonu mi je to da je tako sestrični kot prijatlu ki ga imata eden v etuiliju ona ga pa niti na mizo ne upa dati, skos more bit spodaj neki prtiček in obema je poknilo ohišje. Njej pri polnilcu, njemu pa se mi zdi okoli slušalk...