naku avtomobila, cca 8000EUR

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
thnx
zmaga.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz sem kupu garo s 145kkm za 7000eur, ob dejstvu da je bila takrat na voljo povsem enaka gara na avtonetu, pod 100kkm za dobrih 6000eur....

Pa še veddno mislim da je bil nakup res ugoden
grims-1.gif

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
No ja, cene so čisto primerljive z ostalimi (bolj) premium avtomobili (Bmw, Mercedes...). Je pa res, da ni servisa na vsakem koraku. V Ljubljani je Kopač in pa po novem AH Moste. Sicer pa je motor od Fiata, ti ga lahko "pošraufajo" na vsakem Fiat servisu. Menjalnik je pa vprašanje - bi bilo potrebno raziskat. Načeloma pa imam sam s Saabom zaenkrat zelo pozitivne izkušnje - redni servis in vožnja.
wink-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
fyi

Na Saab forumu nekdo ponuja dodatne informacije o tem avtomobilu, celo telefonsko je objavil, da ga lahko pokličeš.

Klik

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:
Avtorju teme:
A sedaj smo že pri 10³ evrov ? Če je topic cca 8k, potem naj bo cca 8k€. Vedno je treba imeti rezervo, prvo za samo registracijo in pa vsaj 1/4 razlike v ceni na zalogi za mogoča redna popravila, servis.
Kaj pa tole?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2809092&show=1
Vržeš na avto še 1k € za glavni servis in to je to!
cheer.gif

N_touch

Zelenc'
20. maj 2008
22
0
1
je še zmirm cena cca. 8k,

velik več nisem pripravljen dat, čeprav me mika Honda,
ta cifra je nekje realna zame, v tem času,

rad pa bi solid avto, k delam kar veliko število km na leto,

lancia, se mi na nekako ne dopade, pa se nikogar nepoznam da bi jo mev,

hvala za informacijo

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:
Avtorju teme:
A sedaj smo že pri 10³ evrov ? Če je topic cca 8k, potem naj bo cca 8k€. Vedno je treba imeti rezervo, prvo za samo registracijo in pa vsaj 1/4 razlike v ceni na zalogi za mogoča redna popravila, servis.
Kaj pa tole?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2809092&show=1
Vržeš na avto še 1k € za glavni servis in to je to!
cheer.gif

A ti to resno al ga vlečeš
confused-1.gif

Kje si vidu da ma Finnova oz. 1A dobr avto?
uf-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Prijatelj je pri Finovi leta 2006 kupil 3 leta starega megana coupe 1.9dci pa je bil z njim zelo zadovoljen, praktično ni imel nobenih težav. Je bil pa avto res lepo ohranjen (tudi cena temu primerna).
Odvisno kako naletiš, lahko dobiš zelo dober avto, lahko pa katastrofo.

N_touch

Zelenc'
20. maj 2008
22
0
1
avto je že doma, malenkost sm presegu s ceno ampak bo že
je pa :
citroen C5, karavan, letnik 2006
2.0 HDI
136 KS

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik N_touch pravi:
avto je že doma, malenkost sm presegu s ceno ampak bo že
je pa :
citroen C5, karavan, letnik 2006
2.0 HDI
136 KS

Glih sem mislu predlagat kako C5-ko ... potem pa sem si mislil ..če gleda za Passati in Hondami, ja ne bo hotu C5-ke ...
smile-1.gif

Drugače če je avto OK, je to dober nakup :)

Je pa res, da je na našem trgu velika večina C5-k iz uvoza ... predvsem modeli Exclusive :)

Če pa boš imel še kako vprašanje o C5-ki, pridi na forum v mojem podpisu
write.gif

N_touch

Zelenc'
20. maj 2008
22
0
1
Škoda d nisi predlagov, to C5-ke sm pršu čist po naklučju. pa še cena je bla solidna, in sploh nism pol več rezmišlov.
Res d sm iskov Passata, pa Hondo, sam je biv pa Citroen velik mlajši, pa velik bol udobn, za enkrat sm naredu 300km, in sm zadovoljen. upam d bo mi lepu služu. pa d nardim velik kilometov z njim.
Brat ma Audi-a A4 letnik 2004, k je precej dražji, sam ga ne zamenjam nikol.

mislm d za 10k € je to najbulši nakup

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik unfuckable pravi:
No ja, cene so čisto primerljive z ostalimi (bolj) premium avtomobili (Bmw, Mercedes...). Je pa res, da ni servisa na vsakem koraku. V Ljubljani je Kopač in pa po novem AH Moste. Sicer pa je motor od Fiata, ti ga lahko "pošraufajo" na vsakem Fiat servisu. Menjalnik je pa vprašanje - bi bilo potrebno raziskat. Načeloma pa imam sam s Saabom zaenkrat zelo pozitivne izkušnje - redni servis in vožnja.
wink-1.gif

Jst AH MOSTE ne bi dal niti vrtne kosilnice poservisirat kaj šele SAABa!