Vsak zase ve, kaj bo stoleriral pri partnerju, pa kje mejo postavil. Moje videnje je pa, da čim so otroci v igri, meje niso več tako restriktivne. kaka stvar prizadane kdaj? Seveda... ampak z simpl "adijo" nekdo drug račun pobere. Za parnerstvo razdret, vsaj jaz, rabim bistveno manj kot za družino. Pri slednji je vse prej za probat, ce se da poštimat, pod nujno. Je pa to nezaželeno razmišljanje dandanes, ko je individualizem na pediestalu, vse ostalo pa klinc gleda. Z otroci vred, zraven si raje še lažemo, kako je to za njih bolje.
Je bilo pa to moje videnje od nekdaj in posledično morebiti jasno, zakaj je bila moja najtezja odlocitev, odlocitev za prvega otroka. Poti nazaj vec ni, spreminjati na simpl in hkrati na bolje je tezko, zahteva prilagajanje in kompromise brez roka trajanja. Vse ostalo - sola, sluzba, krediti,... to vse lahko prilagodis in spremeniš, pa vcasih na slabse, pa potem spet probaš. Popravnih izpitov kolikor češ.
Je bilo pa to moje videnje od nekdaj in posledično morebiti jasno, zakaj je bila moja najtezja odlocitev, odlocitev za prvega otroka. Poti nazaj vec ni, spreminjati na simpl in hkrati na bolje je tezko, zahteva prilagajanje in kompromise brez roka trajanja. Vse ostalo - sola, sluzba, krediti,... to vse lahko prilagodis in spremeniš, pa vcasih na slabse, pa potem spet probaš. Popravnih izpitov kolikor češ.