Najlepši čas v živlenju

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ti maš že dost težav z ženskami, karto lahko potem predaš meni, jst mam rad velika pljučka
wink-1.gif

kaj bosta pa golobčka počela mi je pa vseeno... patriot, a ti zrihtamo kakšen rufi? da se ti bo lažje predal
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Vsak se trudi po svojih močeh, včasih bolj, včasih manj uspešno, včasih takoj, včasih malo traja,
ampak uspe nam pa slej ko prej vedno
cool-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Ni boljšega kot delati za denar in posvetiti življenje denarju. Potem pa še golddiggerja dobiš in prijateljem stokaš, kako ti je hudo ko si poročen in umreš tajkun.

Ti delaš zastonj? Care.
priden.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

jaz sem ga pa razumel malo drugače in sicer ti je mogoče hotel povedat, da je s polno ritjo lahko srat? samo sklepam po njegovem postu, po svoje mu dam prav. Včasih se v lajfu vse poklopi in na stvari gledaš drugače, včasih pa gre hudič srat na kup.

Polno rit?? Jaz? Moji starši niso premožni in nikoli niso bili. Nič mi ni bilo podarjeno in tudi jaz nisem poln denarja. Morda je pa problem v tem, ker vsi srečo iščete v denarju, dragih avtomobilih, hišah, jahtah... in ker tega sami nimate, imajo pa sosedi potem pa fovšija ven udari in s tem razočaranje nad svojim življenjem. Zanimivo pa je, da so tudi tisti, ki si lahko privoščijo avto za 50.000eur razočarani, ker si ne morejo privoščiti tistega za 100.000eur. Se pa strinjam, da je s polno ritjo lahko srati ampak jaz je res nimam. Dobro vem tudi kako je, ko gre hudič na kup srat.

Goba ne se mi še ti v komunista spreminjat. Pa ravno ti
cry12bpy.gif

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Ni boljšega kot delati za denar in posvetiti življenje denarju. Potem pa še golddiggerja dobiš in prijateljem stokaš, kako ti je hudo ko si poročen in umreš tajkun.
Ti delaš zastonj? Care.
priden.gif
Delam tisto kar me veseli in osrečuje. Denar je nujen za preživetje tako kot je kisik nujen za moja pljuča, ne kot končni cilj.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Citat:
Citat:
Ti delaš zastonj? Care.
priden.gif
Delam tisto kar me veseli in osrečuje. Denar je nujen za preživetje tako kot je kisik nujen za moja pljuča, ne kot končni cilj.

Torej te osrečuje delanje alterjev in visenje na forumu, kjer te nihče ne prenaša. Dober končni cilj maš
aplauz.gif

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Citat:
Torej te osrečuje visenje na forumu, kjer te nihče ne prenaša. Dober končni cilj maš
aplauz.gif
Hvala. Osrečuje pa me tudi, da odgovarjaš na moja sporočila.
nahrung002.gif