Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Ni boljšega kot delati za denar in posvetiti življenje denarju. Potem pa še golddiggerja dobiš in prijateljem stokaš, kako ti je hudo ko si poročen in umreš tajkun.
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
jaz sem ga pa razumel malo drugače in sicer ti je mogoče hotel povedat, da je s polno ritjo lahko srat? samo sklepam po njegovem postu, po svoje mu dam prav. Včasih se v lajfu vse poklopi in na stvari gledaš drugače, včasih pa gre hudič srat na kup.
Polno rit?? Jaz? Moji starši niso premožni in nikoli niso bili. Nič mi ni bilo podarjeno in tudi jaz nisem poln denarja. Morda je pa problem v tem, ker vsi srečo iščete v denarju, dragih avtomobilih, hišah, jahtah... in ker tega sami nimate, imajo pa sosedi potem pa fovšija ven udari in s tem razočaranje nad svojim življenjem. Zanimivo pa je, da so tudi tisti, ki si lahko privoščijo avto za 50.000eur razočarani, ker si ne morejo privoščiti tistega za 100.000eur. Se pa strinjam, da je s polno ritjo lahko srati ampak jaz je res nimam. Dobro vem tudi kako je, ko gre hudič na kup srat.
Delam tisto kar me veseli in osrečuje. Denar je nujen za preživetje tako kot je kisik nujen za moja pljuča, ne kot končni cilj.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ti delaš zastonj? Care.Citat:
Ni boljšega kot delati za denar in posvetiti življenje denarju. Potem pa še golddiggerja dobiš in prijateljem stokaš, kako ti je hudo ko si poročen in umreš tajkun.
Citat:
Delam tisto kar me veseli in osrečuje. Denar je nujen za preživetje tako kot je kisik nujen za moja pljuča, ne kot končni cilj.Citat:
Ti delaš zastonj? Care.Citat:
Hvala. Osrečuje pa me tudi, da odgovarjaš na moja sporočila.Citat:
Torej te osrečuje visenje na forumu, kjer te nihče ne prenaša. Dober končni cilj maš
Vključno z mojo malo pametjo.Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Človek, ki ceni majhne stvari v življenju.