Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sedaj star 32. Najbolj je bilo na faksu, študentko delo (plača 120-130kSIT, kar je bilo za takrat ohoho), kampanjsko učenje, neobvezna predavanja, brucovanja, žuri, še starši dokončno dvignejo roke stran... hja, svojim otrokom bom kar fouš ko bodo v tistih letih
sicer bom takrat glih okrog "druge pubertete" po letih, mogoče se jim celo pridružim
41. Zadnjih petnajst let se imam resnično najboljše in vse to še vedno traja tudi ta trenutek. Delam na tem, da bo tako tudi čim dlje ostalo, morda celo izboljšalo.
Brez zamere ampak, ko prebiram izjave nekaterih kako jim je bilo najboljše v SŠ in podobno pa zgleda, da imate mnogi resnično brezvezno življenje.
Prvic...je blu super kul pri nekje 10 do 12...ko smo se skrivali po ulici..starsi pa so za vse poskrbeli...
Drugic...po srednji soli (v sš je blo dosti bolj tecno ko na faxu)..na faxu..svoboda in ze prvi orng denar
Tretjic...zdaj! Star sem 30, otrok se ni, sluzba je (ne smes je vzet prevec resno in ni stresa)...
Upam da sem najtežji del pred 12 leti dal mimo. Bom skromen, nikdar mi bi bilo slabo da ne bi moglo biti slabše. Če bo tako še naprej, kot je trenutno, kar podpišem.
Citat: Uporabnik sixpower pravi:
Brez zamere ampak, ko prebiram izjave nekaterih kako jim je bilo najboljše v SŠ in podobno pa zgleda, da imate mnogi resnično brezvezno življenje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.