Najlepši čas v živlenju

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
KSZ
Moja najboljša leta so se začela s faksom, višek je bil, ko sem spoznala svojega moža in rodila moji deklini in še vedno traja.....
smile-1.gif

Ker sem ženska, pa let ne izdam.... heh,.....
wink-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
17-21 in pa potem spet okoli 28 leta... v Kristusovih gre pa še samo strmo navzdol
17758-icon_confused.gif
se že sprašujem kje je support line, da se trend mal obrne

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
17-21 in pa potem spet okoli 28 leta... v Kristusovih gre pa še samo strmo navzdol
17758-icon_confused.gif
žena in otroc..
tongue-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
17758-icon_confused.gif
žena in otroc..
tongue-1.gif

rekel sem GOR, ne DOL
tongue-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.011
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Brez zamere ampak, ko prebiram izjave nekaterih kako jim je bilo najboljše v SŠ in podobno pa zgleda, da imate mnogi resnično brezvezno življenje.

Enim tankanje V8 pač ni vse v življenju
smile-1.gif

Kaj ste nekateri res stalno obremenjeni z drugimi? Saj potem ni čudno, da so mnogi razočarani nad življenjem. Glej, meni je trenutno D'BEST, ker se mi je v zadnjih petnajstih letih zgodilo veliko dobrih reči, ker sem si uresničil veliko želja, ker delam stvari, ki me resnično veselijo in mi dajejo smisel za naprej. Poleg tega se pa še dobro zabavam. Upam, da si se samo šalil ampak kaj ima tukaj veze tankanje in kaj hudiča je pojoča travica? In tudi, če bi bila moja največja sreča tankanje avtomobila v tem ne vidim nobenega problema, moja stvar, moje življenje Naj si še ostali najdejo nekaj kar jih osrečuje in naj prenehajo početi stvari, ki jih ne veselijo in potem jamrati kako je bilo najboljše v SŠ
smile-1.gif

Kar se pa stanja v Sloveniji tiče, sem pa tudi jaz prepričan, da bi se v kakšni drugi deželi lahko imel trenutno še nekoliko bolje oziroma bi imel boljše možnosti narediti in ustvariti še kaj več, kot tukaj, če bi pobegnil pravi čas, takrat enkrat sredi devetdesetih, ko sem začel o tem razmišljati. Žal sem zajebal ampak kaj čem? Zdaj sem zaenkrat še tukaj in moj plan je imeti se čim bolje.

Sicer pa moj nasvet, ki ga verjetno že vsi poznate

demotivationusdont-take-.jpg

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Čuj, kaj pa blizusmrtne izkušnje?
Blizusmrtne izkušnje niso smrtne izkušnje. Nihče še ni prišel čez nekaj let nazaj in pričal kako fino je biti mrtev.

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Brez zamere ampak, ko prebiram izjave nekaterih kako jim je bilo najboljše v SŠ in podobno pa zgleda, da imate mnogi resnično brezvezno življenje.

Enim tankanje V8 pač ni vse v življenju
smile-1.gif

Kaj ste nekateri res stalno obremenjeni z drugimi? Saj potem ni čudno, da so mnogi razočarani nad življenjem. Glej, meni je trenutno D'BEST, ker se mi je v zadnjih petnajstih letih zgodilo veliko dobrih reči, ker sem si uresničil veliko želja, ker delam stvari, ki me resnično veselijo in mi dajejo smisel za naprej. Poleg tega se pa še dobro zabavam. Upam, da si se samo šalil ampak kaj ima tukaj veze tankanje in kaj hudiča je pojoča travica? In tudi, če bi bila moja največja sreča tankanje avtomobila v tem ne vidim nobenega problema, moja stvar, moje življenje Naj si še ostali najdejo nekaj kar jih osrečuje in naj prenehajo početi stvari, ki jih ne veselijo in potem jamrati kako je bilo najboljše v SŠ
smile-1.gif

Kar se pa stanja v Sloveniji tiče, sem pa tudi jaz prepričan, da bi se v kakšni drugi deželi lahko imel trenutno še nekoliko bolje oziroma bi imel boljše možnosti narediti in ustvariti še kaj več, kot tukaj, če bi pobegnil pravi čas, takrat enkrat sredi devetdesetih, ko sem začel o tem razmišljati. Žal sem zajebal ampak kaj čem? Zdaj sem zaenkrat še tukaj in moj plan je imeti se čim bolje.

Sicer pa moj nasvet, ki ga verjetno že vsi poznate

demotivationusdont-take-.jpg

jaz sem ga pa razumel malo drugače in sicer ti je mogoče hotel povedat, da je s polno ritjo lahko srat? samo sklepam po njegovem postu, po svoje mu dam prav. Včasih se v lajfu vse poklopi in na stvari gledaš drugače, včasih pa gre hudič srat na kup.

big_happy_rainbow_im_so_happy_i_could_shit_rainbo.jpg

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Najboljše mi je zdaj, morda mi je bilo še boljše par let nazaj ko sem imel res malo dela in za sveže ven iz študentskega obdobja kar dosti dnarja.
grin1.gif

Zdaj je sicer denarja bistveno več, samo pa tudi bistveno manj cajta ga porabit
grin1.gif
So pa druge stvari, ki to izboljšajo.

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Ni boljšega kot delati za denar in posvetiti življenje denarju. Potem pa še golddiggerja dobiš in prijateljem stokaš, kako ti je hudo ko si poročen in umreš tajkun.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.011
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

jaz sem ga pa razumel malo drugače in sicer ti je mogoče hotel povedat, da je s polno ritjo lahko srat? samo sklepam po njegovem postu, po svoje mu dam prav. Včasih se v lajfu vse poklopi in na stvari gledaš drugače, včasih pa gre hudič srat na kup.

Polno rit?? Jaz? Moji starši niso premožni in nikoli niso bili. Nič mi ni bilo podarjeno in tudi jaz nisem poln denarja. Morda je pa problem v tem, ker vsi srečo iščete v denarju, dragih avtomobilih, hišah, jahtah... in ker tega sami nimate, imajo pa sosedi potem pa fovšija ven udari in s tem razočaranje nad svojim življenjem. Zanimivo pa je, da so tudi tisti, ki si lahko privoščijo avto za 50.000eur razočarani, ker si ne morejo privoščiti tistega za 100.000eur. Se pa strinjam, da je s polno ritjo lahko srati ampak jaz je res nimam. Dobro vem tudi kako je, ko gre hudič na kup srat.