Najcenejši SMSi za predplačnike

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Hvala za pojasnilo.
Sem kak mesec nazaj poklical Simobilovo pomoč uporabnikom pa mi ni znala razložiti v čem je problem, da se mi zaračunata dva smsa.

Potem sem zamenjal kartico še s Tušovo in ugotovil, da spet zaračunava dvojno in, da problem očitno ni v oderuškem operaterju, ki bi rad zaračunaval dvojno ampak je problem v sledilni napravi.

Škoda, ker se ne da nastaviti sporočila in bi te posebne znake zbrisal.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Tušmobil nima nič uporabnega-druga sim kartica je namenjena samo prenosu podatkov ne pa klicem, smsem....(multipaketi so pa čisto predragi).
Škoda, ker bi bili res odlični, če bi ponudili možnost še druge in recimo še tretje sim kartice, vezane na eno naročnino.

Predplačniški paket za 15 centov na sms imajo čisto predrag pa še stalno moraš paziti, da imaš aktivno kartico, paket brez naročnine pa tudi 16 centov na sms, pa za eno sporočanje lokacije mi sledilna naredi dva smsa torej 32 centov se mi zdi predrago-to je čez pet evrov mesečno.

Ne vem zakaj nihče ne da ven nek mini paket 50 do 100 enot za 99 centov
wink-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
A res za sledilne in alarmne naprave ne bomo dočakali nekega mini paketa 50 enot mesečno za en evro?

Ali še bolje recimo predplačniški paket-ob naložitvi 10 evrov imaš veljaven račun eno leto in vključuje 500 enot(smsov) za celo leto.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
To pride 5 evrov na tri mesece oz. 20 na leto, jaz bi dal pa samo 10€ na leto
wink-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Jaz pa mislim, da bom prav kmalu dočakal tako ponudbo.
Če bo šlo tako naprej se bodo operaterji kmalu začeli grebsti tudi za male uporabnike.

Še najverjetneje je, da bodo za minimalno doplačilo dodali še drugo sim kartico ali pa jo bodo celo šenkali zraven prve naročnine.