Naj deodorant proti švicanju

supafly

Pripravnik
30. sep 2007
204
0
16
Knežje mesto
www.nrghouse.org
Citat:
Uporabnik girisan pravi:
Jest uporabljam deostick Oldspice pa sm čist zadovolen...

Mam pa drug problem... Švicam ko konj, ampak samo iz glave... Pri normalnih temperaturah (ne pri kšni vročini) men teče iz glave kr v potokih... Sicer ne smrdi samo je pa totalno neprijetno k sem čist moker... A kdo pozna kako rešitev za ta problem? Ker je zmerej bolj neprijetno, brisačko pa tud ne morem skoz sabo nost
uf-1.gif

Deostick Old Spice Icerock... lepo diši pa zašvicaš -> nič
grin1.gif
seveda ob predpostavki, da si pod pajskami pobrit, ker drugače tak ni efekta. Pa ne da bi smrdelo, po dlakah je itak mokro od deota (sticka) in se pol na majici pozna.

Nikakor pa ne uporabljajte Nike deo sticka (onega tamokrega), meni je pustil RJAVE fleke na vseh majicah
cry12bpy.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Enim vam branje dela precejšne težave: on piše, da švica iz GLAVE. Torej pobrite pazduhe ne pomagajo.

V glavnem, kaj dosti ni za pomagat, eni pač švicamo ko konji, imeti kake robce vedno s sabo in to je to. Pa biti vseskozi zelo na kratko postrižen tudi pomaga, ker največ švica prihaja ravno iz področja las.

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
Tudi jaz sem eden tistih, ki nenormalno svicamo iz glave. Do sedaj se nisem nasel nobene resitve. Se seveda priporocam za kaksen nasvet.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Obstajajo rešitve tega problema, ampak če ni prehudo, po mojem niti ni vredno razmišljat o tem.

opcija 1: Botox. Ne, ni samo za gube... tudi švicat nehaš. Stvar se masovno uporablja za pod pazduhami in pa po nogah. Čas učinkovanja je nekako 4-9 mesecev.

opcija 2: Torakalna simpatektomija. Kirurg gre z endoskopom skozi pazduho in s posebnimi ščipalkami prekine simpatične ganglije (živce), ki so odgovorni za perspiracijo na vratu in glavi. Uspešnost postopka je nad 90%, so pa žal možni tudi nekateri stranski učinki...

Pri obeh postopkih pa je tako, da moraš potem bolj paziti na telesno temperaturo. Namen potenja je namreč ravno uravnavanje le te.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Enim vam branje dela precejšne težave: on piše, da švica iz GLAVE. Torej pobrite pazduhe ne pomagajo.

V glavnem, kaj dosti ni za pomagat, eni pač švicamo ko konji, imeti kake robce vedno s sabo in to je to. Pa biti vseskozi zelo na kratko postrižen tudi pomaga, ker največ švica prihaja ravno iz področja las.

Jaz sem odgovarjal SpidiGonzalezu, ki pa ni nič omenjal, da iz glave švica..., ampak je bilo nekako logično, da se misli za pazduho. Verjetno ne išče deostick za po čelu
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
opcija 2: Torakalna simpatektomija. Kirurg gre z endoskopom skozi pazduho in s posebnimi ščipalkami prekine simpatične ganglije (živce), ki so odgovorni za perspiracijo na vratu in glavi. Uspešnost postopka je nad 90%, so pa žal možni tudi nekateri stranski učinki...

O tem sem že velik bral po internetu.. Ni malo ljudi, katerim je žal, da so šli na tole operacijo s ščipalkami
uf-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Prej sem ga imel 31, zdaj ga imam 27 (in počasi pada). Švicam pa bolj kot prej. Poznam ene, ki ga imajo 22 ali 23, pa švicajo še precej bolj. In poznam druge, ki ga imajo daleč čez 30, pa švicajo mnogo manj od mene.

Tako da BMI ni ravno alfa in omega švicanja. Saj lahko Jernej razloži zakaj.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Na mojemu se najbolj obnese Rexona Cobalt roll-on...pa se kar precej poti, ampak deluje.

Samo pa pušča madeže. Se pravi kaj proti madežem na npr. beli (tudi črni) majci in da pomaga proti vonju?

lp

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
BMI je eden od faktorjev, zraven ostalih, tudi rapidno nihanje le-tega (tukaj je v igri predvsem telesna teza) ima vpliv pri potenju.

luckyluke

Zelenc'
11. nov 2009
1
0
1
Imam tudi od nekdaj OldSpice. Slisal sem, da je prisel novi vonj. Ja, ne vem.. Rad imam kaj novega, ker sem naveličan moj classic deodorant. A ves nekoga o novem vonju OldSpiceja?

oldblackjoe

Zelenc'
11. nov 2009
1
0
1
Ahoi LuckyLuke!!
priporocam ti iz srce novi vonj od OldSpice! Je odlicen in tudi na zunaji je boljsi kot stari OldSpice. Njegov design je bolj modern in modni.
O.B.J.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
tudi jaz uporabljam tega in gre glas ravno tako sem
grin1.gif

pic1lg.jpg

sem pa od kar ga uporabljam spet začel švicat
cheer.gif

prej sem ušporabljal vse sorte, vendar mi je karkoli sem imel zapacalo znojnice in razen pri kakem športu ni bilo sledi o švicu
confused-1.gif

torej sedaj sem se začel briti pod pajsko, zjutraj po tuširanju se namažem in kljub švicanju ni nobenih neprijetnih vonjav
aplauz.gif