Naj deodorant proti švicanju

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Kateri deo v spreju je najboljši za proti švicanju? Tukaj me ne zanima kateri najbolje diši, samo keteri najbolje ubija švic. Kakšne imate izkušnje? Kaj pa kaki sticki/roloni itd.? Kaj najbolj pali? Sprej ali stick? Kateri?

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.368
88
48
Probi od mame lak sprej za lase, pa se pošprici.....To najbolj ubija šwic, verjemi mi

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Nivea ima mislim da Dry impact ali nekaj podobnega. Boljšega še nisem imel, pa sem tudi Rexona dry stick probal. Tista pusti prevelik bel flek na cunjah.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Meni je najboljši old spice stick, delam tud po 24 ur poleti pa nič ne smrdim
smile-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Hm, mislim da ne ves, zakaj svicamo. Zavi se v celofan, pa naus svicu. Bos pa krepnu zihr
smile-1.gif

Edino kar ti preostane, da z odisavami prezenes neprijeten vonj.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
100% pomaga, če se 3-4x premažeš z formaldehidom, predvsem pod pazduhami, dimljah in podplatih. Boš videl da ne boš švical, o "zdravilnih" učinkih popvprašaj zdravnika ali farmacevta.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Jaz sem se enkrat pod pajskami namazal z enim ameriškim deo preparatom. To je bil nek strup, ki mi je omrtvičil znojnice al kaj vem zaen hudič. No, potem tisto poletje pod pajskami nisem ama nič švical, mi je pa zato v glavo usekalo in se mi je z glave cedilo že pri majhnem naporu.

Jebat ga, švicaš pač kolikor ti je narava dala, edin vonj je treba nekak nevtralizirat.

lp

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Jest imam Niveo rollon, ker se mi je od vseh preizkušenih (rexona, old spice...) najbolje obnesla. Imaš pa dve vrsti Nivea roll-onov. En tip je brez alkohola (če se pobriješ z žiletko boš bistveno manj smrdel že a-priori, samo alko verzija te bo pekla). Jaz kombiniram britje in tisto brez alkota, pa je zakon. Sicer eni pravjo da če nisi kosmat nisi dec, ampak jaz sem emprirčno ugotovil da če nisi kosmat manj smrdiš.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Ok, mal teorije. Svicanje je zdravo, saj se nam s tem telo ohlaja bodisi zarad naprezanja (delovnanje misic), strahu itd. Sam "svic" ne smrdi, je brez vonja, saj ga je sama sol voda in kalij. Smrdijo bakterije ki jih imamo na kozi in dlakah, in popapajo vodo, ter izlocjo t.i. sekret, to pa povzroci neprijetn vonj. Razni deodoranti delajo to, da prevladajo vonj, ne pa da ga iznicijo. Veliko bolje je, ce se skrbi za
higieno, tm kjer najvec svicamo (pazduha, noge-ja zato noge smrdijo) pa uporabimo anti-Bakterijsko milo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Osebno sem pristaš roll-on zadev...zadnje čase največ uporabljam kar od Oriflama (črna embalaža)...ker odkar ne uporabljajo več (pristnega domačega alkohola) v rollonih ampak samo še kemijo (antiperspiranti)....ni več pravega učinka.

Sem bil pa pozitivno presenečen nad sprejem Rexona for men - Invisible ice (...ravno prišla zadeva ven....)...smo dobili na fitnesu testne vzorčke, pa moram rečt da sem ga špricnil nase hudo skeptično (ker običjano sem po sprejih zasmrdel že po 12 urah)....pa lahko samo rečem....super!

Zdaj gledam po štacunah če ga že imajo (kak Mercator bi že znal imeti (Spar še nima)...ker ga bom nabavil.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Med saboj drugace dojemamo kaj pomeni svicat, za nekatere vidim da je svicanje smrad, za druge pa potenje in zame je slednja zadeva.
Eni govorite o tem kako ko svicas se zmeraj disis, jest pa o tem da se mi pod pajsko ne poca in za te zadeve so najmocnejsi za moje pojme teli beli deoti, samo tudi puscajo bele sledove po tkanini in jih tudi pranje dol ne spravi.

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Zato pa imaš na izbiro, a boš uporabljal deodorant (tudi v stick-u ali roll-on-u), ki prepreči neprijetenj vonj, ali pa antiperspirant, ki prepreči tudi potenje. Jaz osebno uporabljam deodorant, ker ne maram tistega čudnega, suhega občutka, ki ga pusti antiperspirant. Trenutno uporabljam Old spice kilimanjaro, zadovoljen. Škoda le, ker se ne da več dobiti Männer deodoranta. Tisti mi je bil zakon.