Jaz sem rajši kupil Eufy z njihovo bazno postajo v katero daš disk in je to to. Lokalni oblak brez naročnine.ooo, hvala. tale VLC bom poskusila. Odlično!
Hvala fantje. Včeraj zvečer sem na hitro razpakirala in postavila, kot rečeno, je bila ihta, in se nisem imela časa s tem ukvarjati. Zdaj vidim, da tole vzpostaviti ni nič težje in dolgotrajnejše, kot to, kar sem že naredila. Z domačo dahuo in NVRjem sem se skregala in bistveno več časa in dobre volje porabila. Resda zadeva skoraj 10 let stara, mrbit je danes že kaj bolj userfirendly.
C120 poseka vse ostale TP link kamere v segmentu cena/uporabnost.Imam par Tapo kamer, od C2XX, do C325WB itd. Nikjer ne najdem opcij za third party cloud. Samo njihov, SD kartica, ali pa kakšen NAS server.
Vzemi največjo, ki jo kamera podpira, če posnetkov ni veliko, bodo kar dolgo držali, preden se prepiše.
Še, če bo kdo kupoval C325WB in podobne s color pro night vision: v primerjavi s predhodnikom je fail, ker nima IR za ponoči. Treba je iskati V2 verzijo, ki jo ima, V1 pa ima samo LED ali pa color pro night vision, ki pa v slabih svetlobnih pogojih ne deluje dobro in je posledično ali tema ali pa ponoči prižgana ledica. Slabo, res slabo. C320WS ima tako IR kot ledice, ki se prižgejo po potrebi.
Razen teh zadev sem v splošnem zadovoljen s kamerami, so user friendly, dober UX, zaznavanje solidno oz. celo preveč, nove imajo še PoE opcije. Predvsem pa nimajo subscription jajc![]()
za tvojo mi kaže, da ni na zalogi. Jaz imam to https://reolink.com/si/product/e1-outdoor-pro/Je ta Reolinkova kamera:
OK za ta denar, ali predlagate kaj drugega?![]()
Reolink E Series E560 - 4K 8MP Wi-Fi 6 Smart PTZ Camera | Reolink Official
Reolink E Series E560 is a Wi-Fi 6 security camera featuring 4K 8MP videos, 355° pan & 50° tilt, auto tracking of person, vehicle, and pet, 3X optical zoom, and dual-band Wi-Fi . With Wi-Fi 6 technology, it ensures a faster, more reliable, and more stable network connectivity (A router...reolink.com
Trenutno imam eno kamero od Hikvisiona, pa je slika glede na karakteristike porazna, še posebej je zanič njihova aplikacija.
Hvala za komentarje. Sledenja načeloma niti ne potrebujem, saj ima že pri fiksni postavitvi dovolj širok kot, da zajame najbolj kritično območje. Edino, kar me je pri tej kameri zmotilo je, da ima samo 12 metrov nočnega dometa. Kaj to dejansko v praksi pomeni pa ne vem? Ali mogoče veš, če imam ta kamera možnost programiranja, da bi recimo vsako uro naredila posnetek iz ene pozicije v drugo, potem pa bi se vrnila na izhodiščni položaj? Kje si gledal zalogo? Pri nas v SLO so še na zalogi.za tvojo mi kaže, da ni na zalogi. Jaz imam to https://reolink.com/si/product/e1-outdoor-pro/
Tam stoji in načeloma dela. Eno obdobje je bila zmešana in se je zavrtela preveč. Potem sem jo nastavil preko pc-ja in sedaj dela.
Ponoči mi nemškega ovčarja včasih prepozna kot osebo. Boljše to, kot da osebo prepozna kot psa
Tracking osebe dela, če se oseba premika z normalno hitrostjo. Če steče ali bolj hitro hodi, potem ne sledi. Pa če je več ljudi na sliki in samo ena oseba gre ven iz kadra, potem tudi ne sledi tej osebi.
Kar se kvalitete slike tiče, deluje ok. Lahko primerjam samo z drugimi reolink kamerami.