Teslo v Tesli Y

Sulc

Majstr
22. avg 2007
1.007
209
63
Drama je zato ker gremo brez zemljevida, pa zato ker hoceno vsako luknjo videti.
...
Ce bom sel cez Bosno v Albanijo, bom v enem dnevu v treh drzavah. Al pa celo 4 mogoce(se kosovo).

Oooook.
Greš z električarjem? V enem dnevu tri/štiri države. So "vsake luknje", ki jih ti kot veliki popotnik rad videvaš, v radiju 100metrov od polnilnice?
Podatke boš rabil, da bojo otroci gledali YT, medtem, ko boš polnil, to je vse. Šparaš na kavicah. Ne pa, da nakladaš, da rabiš za turizem.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.283
7.668
113
pri taščici
...

Oooook.
Greš z električarjem? V enem dnevu tri/štiri države. So "vsake luknje", ki jih ti kot veliki popotnik rad videvaš, v radiju 100metrov od polnilnice?
Podatke boš rabil, da bojo otroci gledali YT, medtem, ko boš polnil, to je vse. Šparaš na kavicah. Ne pa, da nakladaš, da rabiš za turizem.
Podatke rabim predvsem zato da bom skeniral trapaste QR kode in placeval polnjenje. Ker fa ne mores olavat niti s kartico niti s cashom.
Sicer bom.poskusal dobiti prenocisce kjer se bo dalo polniti avto, ampak bo treba verjetno se kdaj vmes cez dan polniti.
Btw, ne pijem kave (zena ima pa dovolj eno zjutraj),

sad

Guru
24. avg 2007
22.006
10.712
113
Tale Teslina epizoda je kar za kokice:valjamse:

0hQyd5L.gif
Mene zanima, kako jim še niso odvzeli dovoljenja.
Bo verjetno potrebna spet kakšna smrtna žrtev. :(

• Wow
Reactions: NekdoK

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.711
1.005
113
Kolega se bo v Zagrebu vozil z Rimčevim samovozečim avtomobilom v četrtek.... Rekel sem mu naj se po vožnji takoj javi da mi pove kako je bilo! :sprasujemse: :zavijazocmi:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.933
809
113
www.jernej.org
Ne... ker je slabih 1000€ od tega razlika v DDV, ki ga boš tako ali tako moral plačati pri nas. Pa k njihovi ceni prištej še 2400€ (ki je proizvajalcev del njihove subvencije in tebi ne pripada). Tako da je v bistvu dražje.

• Všeč mi je
Reactions: PHOBiA

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
6.441