Nadgradnja Nokia Lumia na 8.1 in težave

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Katastrofa!
Sranje od Windows Phone. Kako se lahko en tak aparat sploh prodaja na trgu??? Če odnesemo aparat na servis pa bo verjetno nekaj tednov brez aparata.
Kaj boš nosil na servis itak ne bo nič bolje.
Defekten ni samo njegov defektne so vse Nokie.Pač kot si rekel,sranje od Nokie,dobr da so jih nehal delat mogoče bo zdaj kaj boljše.
wink-1.gif

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Katastrofa!
Sranje od Windows Phone. Kako se lahko en tak aparat sploh prodaja na trgu??? Če odnesemo aparat na servis pa bo verjetno nekaj tednov brez aparata.
Kaj boš nosil na servis itak ne bo nič bolje.
Defekten ni samo njegov defektne so vse Nokie.Pač kot si rekel,sranje od Nokie,dobr da so jih nehal delat mogoče bo zdaj kaj boljše.
wink-1.gif

bonk.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
To je isto... Koliko jih poznam, ko jim Samsungi Galaxy po vrsti crkujejo ali pa štekajo, zmrzujejo in tako naprej... Polizdelek od Samsung telefona...

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
Jaz imam po nadgradnji Lumie 920 na Windows 8.1 same težave (telefon šteka, ni signala....), skratka telefon je OK, operacijski sistem pa do ku..... Z 8.0 je delovalo tekoče in brez problemov.

Še to, telefon sem resetiral (factory reset) ampak je vse isto.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Take in podobne težave imajo vsi, ki smo imeli WP8.0 in nato preko DP nadgradili na 8.1. Rešitev je samo factory reset z Nokia softrware recovery toolom.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.378
170
63
38
Mah jaz sem še vedno na DP, pa sem skoraj brez problemov. Na začetku mi je ful baterijo žrlo, kar je rešil soft reset. Občasno se pa zmeša aplikaciji Flashlight XT - tu pa pomaga samo restart telefona. To je pa to, kar imam problemov (trkam po lesu).

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Developer preview je z razlogom. Zato, če želite stabilno delovanje kot je to v navadi pri windows telefonih je potrebno imeti uradne verzije/nadgradnje. Oziroma končne verzije programske opreme.

Jaz imam sicer tudi developer preview ampak mi dela ok. Tako da kakor na kakšne m telefonu..

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
Citat:
Uporabnik titov pravi:
To ni težava sistema, ampak tvoje Lumije.

Tvoja izjava me je rahlo zmotila. Če je pri 8.0 delalo vse brez problemov nekje 6 mesecev, po namestitvi 8.1 pa ne dela v redu je to napaka telefona in ne operacijskega sistema. Ne vem no ampak tvoja izjava je nesmiselna
confused-1.gif
.
Bom pa poskusil še tole orodje in bomo videli če se obnese.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Meni je na 920 po nadgradnji na 8.1 crknila kamera. Ko sem flashal nazaj na 8.0 je delala, po ponovni nadgradnji pa spet ne. Na telerayu so mi dali nov telefon.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Nokia v svoj paket posodobitev (Cyan, Denim,..) poleg posodobitev operacijskega sistema zapeče še svoj posodobljen software za nekatere svoje unikatne funkcije, tako da če ni HW, sem prepričan, da je tu težava. Gola WP8.1 posodobitev operacijskega sistema je pa bila preko PfD kar nekaj mesecev predno se je uradno znašla na telefonih bolj ali manj dobro pretestirana.