Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
In točno tako tudi je!Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
..
bi mi pa bilo ljubse in bolj logicno, da gumbi za glasnost uravnavajo zvonenje, ko pa si v neki aplikaciji pa njen zvok.
Vsaj od WP 8.1 dalje.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Uporabnik mr_ pravi:
..
bi mi pa bilo ljubse in bolj logicno, da gumbi za glasnost uravnavajo zvonenje, ko pa si v neki aplikaciji pa njen zvok.
Vsaj od WP 8.1 dalje.
Deloma drzi, sam jaz se vedno ne morem mimo tega, da ce poslusas glasbo, z gumbi upravljas volumen predvajalnika. V osnovnem meniju bi to moralo biti zvonenje. Sploh ce se glasba ne predvaja. Ker to sedaj je totalno mimo. Ker sem pred 3 urami poslusal glasbo sedaj z gumbi upravljam glasnost predvajalnika... not OK.
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Uporabnik mr_ pravi:
..
Vsaj od WP 8.1 dalje.
Deloma drzi, sam jaz se vedno ne morem mimo tega, da ce poslusas glasbo, z gumbi upravljas volumen predvajalnika. V osnovnem meniju bi to moralo biti zvonenje. Sploh ce se glasba ne predvaja. Ker to sedaj je totalno mimo. Ker sem pred 3 urami poslusal glasbo sedaj z gumbi upravljam glasnost predvajalnika... not OK.
Ne razumem. Zjutraj sem poslušal glasbo. Zdaj sem jo ugasnil (program zaprl). Ob pritisku na gumb za glasnost se pojavi "meni" predvajalnika (naprej, nazaj, predvajaj/pavza) toda z pritiski na gumb za glasnost urejam glasnost zvonjenja.
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Uporabnik mr_ pravi:
..
Vsaj od WP 8.1 dalje.
Ne razumem. Zjutraj sem poslušal glasbo. Zdaj sem jo ugasnil (program zaprl). Ob pritisku na gumb za glasnost se pojavi "meni" predvajalnika (naprej, nazaj, predvajaj/pavza) toda z pritiski na gumb za glasnost urejam glasnost zvonjenja.
Pa to ne moreš verjet, eni res niste srečni, če ni zakomplicirano. Vse zvoke lahko urejaš s pritiskom na gumb za glasnost, potem pa po želji z dotikom zvonenje, vibriranje, glasnost aplikacij. Dve potezi. Sekunda.
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Pa to ne moreš verjet, eni res niste srečni, če ni zakomplicirano. Vse zvoke lahko urejaš s pritiskom na gumb za glasnost, potem pa po želji z dotikom zvonenje, vibriranje, glasnost aplikacij. Dve potezi. Sekunda.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ksz
V zadnjem času je kar nekajkrajt posodobilo "Glasba" in "Video"
V čem je fora?
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Pa daj ne bot pametn,kaj Ti ni jasno še enkrat si preberi,ne ni tako,ni enostavno,ne dela!Ta klump je za v smeti.
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
yahel, je hard reset pomagal?