Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Že mora tako bit. Kdo sploh ima slo jezik na tehničnih napravah?
In točno tako tudi je!Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
..
bi mi pa bilo ljubse in bolj logicno, da gumbi za glasnost uravnavajo zvonenje, ko pa si v neki aplikaciji pa njen zvok.
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Uporabnik mr_ pravi:
..
bi mi pa bilo ljubse in bolj logicno, da gumbi za glasnost uravnavajo zvonenje, ko pa si v neki aplikaciji pa njen zvok.
Vsaj od WP 8.1 dalje.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz sem od malega navajen, da je vse v eng. PC, telefon, tablica...mi bolj ustreza in tudi kaj prej najdem, kot pa lovit se s slabimi slo prevodi.
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Uporabnik mr_ pravi:
..
Vsaj od WP 8.1 dalje.
Ampak to, da se pa z vsakim nezaželenim dotikom tistih dveh nesrečnih tipk spremeni glasnost zvonjenja, to vas pa očitno ne moti. Še bb ima glasnost zvonjenja zapečeno v posebnih nastavitvah (ja, profilih) in VEDNO zvoni enako na glas, pa lahko šarim po tistih dveh stranskih tipkah kolikor hočem. Pa verjetno ste že vsi pozabili, da so nokie pred wp lepo imele profile zvonjenja, wp pa izumlja toplo vodo in ste vsi srečni.
Jernej
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To ja, ampak si ne delam utvar, da bo kdaj cortana govorila slovensko. Poleg malega trga je naš jezik sila zapleten
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Uporabnik mr_ pravi:
..
Vsaj od WP 8.1 dalje.
Ampak to, da se pa z vsakim nezaželenim dotikom tistih dveh nesrečnih tipk spremeni glasnost zvonjenja, to vas pa očitno ne moti. Še bb ima glasnost zvonjenja zapečeno v posebnih nastavitvah (ja, profilih) in VEDNO zvoni enako na glas, pa lahko šarim po tistih dveh stranskih tipkah kolikor hočem. Pa verjetno ste že vsi pozabili, da so nokie pred wp lepo imele profile zvonjenja, wp pa izumlja toplo vodo in ste vsi srečni.
Jernej
Tako je, na E71 si pritisnil gumb za izklop na vrhu telefona in izbral profil, vibro itd...
WP pa odkriva toplo vodo, se mi večkrat zgodi, da sjeb... glasnost.
Res slaba rešitev in to je problem WPja, da osnovne zadeve ne delujejo kot bi morale.