Jaz sem to delal kak mesec nazaj. Prvo sem odprl računa na DH, potem sem pri prestavil direktne bremenitve na nov račun in v službi javil spremembo, dobiš en pildek od DH, ki ga v službi podpišejo in ga vrneš v novo banko. Nazadnje sem računa na NLB zaprl. Pazi pri direktnih bremenitvah, to moraš urediti pri izdajatelju računa in ne pri banki, zato moraš vsako direktno bremenitev urejati posebej. Preden greš na DH dobi digitalni certifikat na upravni enoti. Ta digitalni certifikat lahko uporabiš za spletno banko pri DH in je zastonj.
Ko sem jaz zapiral račun na NLB, so me vprašali za razloge. Rekel sem da imajo obresti na TRR 10x višje kot na NLB, pa na varčevanjih so tudi nekajkrat višje. Pa me dama za šalterjem čudno gleda pa pravi, da to ni možno, ker jih omejuje EU ali ECB. Jaz res ne vem, ali se pri NLB norca delajo ali so res tako zabiti, da tudi neta ne znajo nucat.
Ko sem jaz zapiral račun na NLB, so me vprašali za razloge. Rekel sem da imajo obresti na TRR 10x višje kot na NLB, pa na varčevanjih so tudi nekajkrat višje. Pa me dama za šalterjem čudno gleda pa pravi, da to ni možno, ker jih omejuje EU ali ECB. Jaz res ne vem, ali se pri NLB norca delajo ali so res tako zabiti, da tudi neta ne znajo nucat.