Citat:
Uporabnik Pisarna pravi:
Mogoče kdo ve, kako ima Sberbank z dvigovanjem gotovine na bankomatih drugih bank? Je brezplačno?
Citat:
Uporabnik Pisarna pravi:
@Roberto
Potem si očitno imel res srečo z bančnimi uslužbenci, kajti v mojem kraju sem se z NLB banko že nekajkrat grdo gledal ravno zato, ker mi tega ne morejo(ali ne želijo) urediti na daljavo in jih imam dovolj. Poleg tega me moti tudi to, da pri NLB banki zaračunavajo svinjsko visoko provizijo, če gotovino dviguješ na bankomatih druge banke!
Mogoče kdo ve, kako ima Sberbank z dvigovanjem gotovine na bankomatih drugih bank? Je brezplačno?
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
ksz
A kdo tukaj uporablja predplačniško kartico Mastercard od podjetja Skrill? To je nekdanje podjetje Moneybookers. Zdi se mi zanimiva alternativa navadni kreditni, ki je razen za nakup letalskih kart ne uporabljam, a bi želel slišati kaj več dejanskih izkušenj.
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
ksz
A kdo tukaj uporablja predplačniško kartico Mastercard od podjetja Skrill? To je nekdanje podjetje Moneybookers. Zdi se mi zanimiva alternativa navadni kreditni, ki je razen za nakup letalskih kart ne uporabljam, a bi želel slišati kaj več dejanskih izkušenj.
Imam pa jo bom zaprl, ker je čisto ok neteller kartica, ki je brez letne naročnine, plačaš samo enkrat 10€ da jo dobiš. Z obema pa ne moreš plačevati na aliexpress, ker ne sprejemajo prepaid kartic.
Ne prodajaj bučk, s Skrillom/Moneybookers kupujem na Aliexpresu že leta.Citat:
Z obema pa ne moreš plačevati na aliexpress, ker ne sprejemajo prepaid kartic.
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Ne prodajaj bučk, s Skrillom/Moneybookers kupujem na Aliexpresu že leta.Citat:
Z obema pa ne moreš plačevati na aliexpress, ker ne sprejemajo prepaid kartic.