Na današnji dan...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.377
5.651
113
Mooooooja mama je streeela.....mooooj fotr je groooom :D Hahaha...joj tale je še boljša ;)

I

Izbrisan uporabnik #9334

Demz: trdil si, da imajo ZDA v zastavi RDEČO zvezdo. No, nimajo je. Očitno hitreje pišeš kot misliš. Kot povedano, nič novega.

Nisem ravno napisal, da imajo rdečo, pa lahko takoj popravim : JA, rdečo! Pojdi malce v arhive pogledat, kakšne barve je peterokraka na krilih vojaških letal, na kupolah tankov, ... (na mojem ašovu je železna barva, jbg,) , pa na ruskih tankih, pa kitajskih itd.

Yebala vas peterokraka rdeča zvezda! :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.261
113
Sorry, tole ni smešno. Smrtno resno je, upam da veš.

Tvoje nerealno dojemanje caplove situacije je izjemno smešno, ne samo smešno. Niti najmanj pa ni smrtno resno. Zdaj pa zaključujem tole najino debato oz. ti ne mislim več replicirati, imam bolj pomembne stvari za počet kot pa tebi razlagat zakaj in kako.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.686
113
še v SLO - ampak komaj
Imaš na voljo tudi funkcijo PREZRI UPORABNIKA.
Uporabi jo.
Srečno.

Fantje - tole res deluje - forum postane takoj bolj berljiv. :aplauz: Funkcija je "popolna" - popoln i"zbris" - niti ne vidiš, da je "prezrti" sploh kaj napisal! :cheer:

Je pa svoje škoda, da je treba pri nekaterih uporabiti tako skrajni prijem - kajti vsake toliko pa imajo vseeno kakšno kvalitetno objavo, ki pa se žal izgubi med vsem ostalim "sranjem" (predvsem, ker se "sranje" ponavlja ...).

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.125
10.990
113
kod Džej-Zija
Nisem ravno napisal, da imajo rdečo, pa lahko takoj popravim : JA, rdečo! Pojdi malce v arhive pogledat, kakšne barve je peterokraka na krilih vojaških letal, na kupolah tankov, ... (na mojem ašovu je železna barva, jbg,) , pa na ruskih tankih, pa kitajskih itd.

Yebala vas peterokraka rdeča zvezda! :bonk:
Lepo je gledat razvoj tvoje funkcionalne nepismenosti. Očitno bom moral še malo poudarit, ker si pretrd, da bi razumel, ali preveč nadut, da bi priznal zajeb. Napisal si, da je RDEČA ZVEZDA na ZDA ZASTAVI. Smola, na zastavi je ni. Če ima flaša Heinekena v tvoji riti rdečo zvezdo, me pa ne zanima.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.686
113
še v SLO - ampak komaj
Lepo je gledat razvoj tvoje funkcionalne nepismenosti. Očitno bom moral še malo poudarit, ker si pretrd, da bi razumel, ali preveč nadut, da bi priznal zajeb. Napisal si, da je RDEČA ZVEZDA na ZDA ZASTAVI. Smola, na zastavi je ni. Če ima flaša Heinekena v tvoji riti rdečo zvezdo, me pa ne zanima.

:poreden:

Sicer Demz precejkrat kaj prehitro napiše - samo v tem primeru mu podtikate, da je trdil, da je rdeča zvezda na ZDA zastavi.

Napisal je namreč "na simbolih".

"Zastavo" sta pa privlekla ti mosseero in endvatri v debato.

• Všeč mi je

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Za velikost slik nisem jaz kriv. Naredim screenshot na telefonu in prilimam tukaj. Na telefonu je videti vse OK.
a ti zmeraj prepisuješ?? Matey je namesto tebe napisal odgovor nad tabo,ti pa še enkrat.Ki pa ni nujno , da se je tebi zgodil.
PS Žališ se, da je bil prvi dnevnik "šele leta 1968" v Slo jeziku, ti pa petdeset let kasneje ne znaš normalnih črk nastavit na telefonu :evil:

• Všeč mi je

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Morda boš opazil razliko med napisanim in sliko. Morda pa ne boš no. Niti nima veze. In sele ja leta 1968 smo dobili dnevnik v slovenskem jeziku. Prej ni bilo možno zaradi srbskih okupatorjev z zvezdo na čelu.
Glede napisanega prispevka ga pa je Matey oddal nekaj sekund prej. Morda 4 sekunde. Upam da te ni povsem iz tira vrglo zaradi tega in da ne boš imel hudih psihicnih posledic endvatri sekund.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Morda boš opazil razliko med napisanim in sliko. Morda pa ne boš no. Niti nima veze. In sele ja leta 1968 smo dobili dnevnik v slovenskem jeziku. Prej ni bilo možno zaradi srbskih okupatorjev z zvezdo na čelu.
Glede napisanega prispevka ga pa je Matey oddal nekaj sekund prej. Morda 4 sekunde. Upam da te ni povsem iz tira vrglo zaradi tega in da ne boš imel hudih psihicnih posledic endvatri sekund.

Sedaj bom jaz tebe vprašal.. A si ti Nacionlist da maš tolk proti enemu narodu? in jih mečeš vse v isti koš. Ker če maš kaj v glavi boš vedel da pri vsaki narodnosti so eni idijoti tako tudi med nami Slovenci se najde idijote ki mislijo da so kaj več itn..

Zato nehaj zaradi nemunosti v preteklosti metat en narod v en koš da so vsi isti itn..:bonk:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Upam da si uspel prebrati Z ZVEZDO NA ČELU.
Screenshot_20180426-195022.jpg

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Da je slika manjša, ti ne pride na misel , a ne? Tud telefon moraš znati uporabljati, veš. Ja.... Matey je napisal, ti pa skoraj dobesedno ponoviš. Bistro ja....
Dej povej, kolk dobiš oz. kaj dobiš od šefov za takšno pisanje?? Obstaja tud varianta da nič.... te so najnižji po neki hirarhiji

• Všeč mi je

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Da je slika manjša, ti ne pride na misel , a ne? Tud telefon moraš znati uporabljati, veš. Ja.... Matey je napisal, ti pa skoraj dobesedno ponoviš. Bistro ja....
Dej povej, kolk dobiš oz. kaj dobiš od šefov za takšno pisanje?? Obstaja tud varianta da nič.... te so najnižji po neki hirarhiji
Glej. Lahko tudi zmanjsaš velikost velikost pisave in slik na racunalniku. Morda boš znal. Ali pa se obrni na administratorja na Alterju in ti bo ponasnil tezavo s katero si hudo obremenjen in te je povsem vrgla iz tira.