Na današnji dan...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Zanimivo je brati rdeče omamljence kateri trdijo da če ne bi bilo rdeče zvezde da ne bi govorili slovensko. Povsem jasno je dejstvo da smo dobili RTV dnevnik v slovenskem jeziku šele leta 1968. Šele.
Sedaj leta 2018 v večjih slovenskih mestih skorajda ne slišiš več slovenskega jezika, reklame v neslovenskem jeziku in še in še.

Slovenija je bila dejansko osvobojena tistih nekaj dni med vojno leta 1991, nato so rdeči okupatorji nastrojeni proti Slovencem zopet zavzeli državo.
:valjamse::valjamse::valjamse::valjamse:
omamljen si ti z domobranstvom. Kter je pa tvoj stari nick????
Leta 68 je bila televizija zelo redek primerek. Pa ne samo v SLO. Tvoj "šele 1968" je neumnost na potenco. (če veš, kaj je potenca) Pa facebook tud ni laufal. Verjetno zarad rdeče zvezde. Pa alter foruma tud zarad rdeče zvezde še ni bilo, da lahkko omejenci frustrirajo laži. :bonk::bonk::valjamse::valjamse:
Kdaj je bila pa Slovenija od česa osvobojena pa ti še velik manjka da boš vedu. Spravi se kaj koristnega delati, ne pa laži trosit

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
:aplauz::valjamse::aplauz::valjamse::aplauz::valjamse:
20180511_095308.png

I

Izbrisan uporabnik #9334

Imam ašov, ki sem ga olastninil ob odhodu iz JLA. Na njem je odtisnjeno "US AMES 1944" ter peterokraka zvezda.

Tako je to! Prekl. peder otročji.:gorjaca:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.375
5.648
113
Demz vidiš to pa ni lepo...kar si zadužil bi moral tud vrnit...zato pa ste potonili...zaradi takih prisvajanj!

• Všeč mi je
Reactions: endvatri
I

Izbrisan uporabnik #9334

Demz tudi ministra Gabra je izšola ta isti sistem z petokrako pa ti je zafural strojne tehnike z 5. stopnjo do nerazpoznavnosti...

Sem imel tudi jaz znanca, sodelavca, prijatelja ... ( .. ) - ki je imel "partizansko ime "Hrast". Pa je bil smotan in ni bilo tako veliko iz njega. Danes je že pokojni (saj ni pomembno). Pomembno pa je, kdo je Gabra ustoličil. Še bolj pomembno pa je (vsaj zame) , kdo je takrat ustoličil Rojca. Da nam je s svojim vsiljenim sistemom uničil dve generaciji! :gorjaca:

Ja, pod zvezdo!

I

Izbrisan uporabnik #9334

Demz vidiš to pa ni lepo...kar si zadužil bi moral tud vrnit...zato pa ste potonili...zaradi takih prisvajanj!

Zelo se motiš. Ti tudi ne nameravam razlagat.

Ter - mi nismo potonili. Tehniki pač ne. Družboslovci pa - ja. Tisti gobcači pa tonejo ... hudič je, ko kar nočejo dokončno potonit ...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.257
113
Imam ašov, ki sem ga olastninil ob odhodu iz JLA. Na njem je odtisnjeno "US AMES 1944" ter peterokraka zvezda.

Tako je to! Prekl. peder otročji.:gorjaca:

Še ena taka pa greš v banovce za 3 dni. Dovolj si star, da bi se lahko lepše obnašal pa če te sogovornik še tako iritira. Vsi pišete (pišemo) stvari, s katerimi se nekdo drug ne strinja niti pod razno in vsi imate pravico izražati svoja mnenja v kolikor to niso pozivi k pobojem in podobno.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Še ena taka pa greš v banovce za 3 dni. Dovolj si star, da bi se lahko lepše obnašal pa če te sogovornik še tako iritira. Vsi pišete (pišemo) stvari, s katerimi se nekdo drug ne strinja niti pod razno in vsi imate pravico izražati svoja mnenja v kolikor to niso pozivi k pobojem in podobno.
aha..dvojna merila..tudi prav.

spotoma..a se ve kje(virtualno) pa je izy?:)

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.257
113
aha..dvojna merila..tudi prav.

spotoma..a se ve kje(virtualno) pa je izy?:)

Dvojna merila? Kdo se je grdo izražal (direktno žalil uporabnike foruma - sogovornike) pa ni bil opozorjen?

Eazy je prostovoljno zapustil forum ob zadnjem krajšem banu, ki ga je prejel zaradi neumornega pogrevanja debate o eni fotografiji, ki jo je v topic Multikulti pred časom prilepil Davidoff.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Še ena taka pa greš v banovce za 3 dni.

...........

Tako je! In moral bi iti že takrat jaz in ne Capl, kot si napačno sam pri sebi razsodil - napake pa nočeš priznati! :gorjaca:

Bmk za bananje, kvalitete že dolgo nazaj ta forum več nima. Zaslugo si pa moderatorji sami poiščite. Jaz sem te dovolj dolgo prijazno opozarjal.
Na debelo pogoltni tisti cmok v grlu in povabi capla nazaj. Če ti je volja. Ker sem te imel nekoč za svetlo zvezdo tule. Do primera "Capl".

Vsaka kritika je konstruktivna - če je po resnici. Tule gor se pa dogajajo vse druge zadeve, samo resnica ne!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.257
113
Tako je! In moral bi iti že takrat jaz in ne Capl, kot si napačno sam pri sebi razsodil - napake pa nočeš priznati! :gorjaca:

Bmk za bananje, kvalitete že dolgo nazaj ta forum več nima. Zaslugo si pa moderatorji sami poiščite. Jaz sem te dovolj dolgo prijazno opozarjal.
Na debelo pogoltni tisti cmok v grlu in povabi capla nazaj. Če ti je volja. Ker sem te imel nekoč za svetlo zvezdo tule. Do primera "Capl".

Vsaka kritika je konstruktivna - če je po resnici. Tule gor se pa dogajajo vse druge zadeve, samo resnica ne!

To je zgolj in samo tvoje mnenje, ki pa ni nujno, da ima veliko skupnega z resnico. Prepričevati te pa pač ne mislim več, nima smisla.

Če te pa boli k za bananje kot posledica komunikacije pa tudi prav. Bil si opozorjen.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Lej, sem ti povedal. Že nekajkrat. Če si pravkar na prestolu, imaš svojo moč. Pa se je ne bojim - se je ne bojim niti v realnem življenju. Je že marsikaj bilo in še bo ...

Vedno se je izkazalo, da laž priplava slejkoprej na površje, tako kot drek na vodi. In to je tisto kar ti očitam, namreč da predolgo pustiš mešanje dreka !

Moja mama je devica po horoskopu. Kar pomeni, da mi je že pri petih letih izbila laganje iz riti. Za trajno! Kar se iz mojih prispevkov tudi vidi. Nikoli si nebi želel biti moderator (sodnik), resnično ne, zato sem te opozarjal. Ker vem kaj obleži človeku na duši. Radiraj pravočasno svinjarijo, ko že imaš tako službo in to je vse, kar ti imam povedat. Pa - priznaj napako in banaj mene, Capla pa povabi nazaj. Če hočeš pridobiti na kvaliteti.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Dobro no..se tudi jaz spomnim zadnjih caplovih umotvorov in se mi zdi, da je v bistvu sam prosil za ban..če je dobil trajnega, ga pa je, njegov in modov problem.
drugje je problem..