Na današnji dan...

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
A zate je oponiranje "rdečim", če iz dneva v dan objavljaš na forumu razne fotomontaže politikov, izsekov iz revij, seveda "desnih" in drugih, ki so večinoma žaljivo in nesramno nastrojeni? vmes pa še kakšen debilen komentar o gošarjih ipd

če je to zate ok, potem pa kar uživaj..
A za tebe pa je ok, da nas dnevno bombardirajo z rdečimi zvezdami na čelu? Tudi ti uživaj, ampak rdečkarji bi morali v naši deželi biti lustrirani '91, ne pa da furajo svojo agendo še 26+ let po osamosvojitvi. Na smetišče zgodovine z vsemi takimi, vključno z domobrani.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik #9334

Kaj manjka rdeči zvezdi? Rdeča zvezda ti je naredila, da lahko klopotaš v materinem jeziku - ne znaš spoštovati tega?
Rdečo zvezdo imajo v svojih simbolih tudi nekatere države, ki jih (kot je opazno) spoštuješ. Npr. ZDA ! ( :eek: )

Kaj manjka rdeči zvezdi? Te ni nahranila? Ti ni omogočila šolanja? Si ubog zaradi nje?
Bi bil pod katerim kljukastim križem kaj bolj uspešen kot si ?

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.125
10.990
113
kod Džej-Zija
Kaj manjka rdeči zvezdi? Rdeča zvezda ti je naredila, da lahko klopotaš v materinem jeziku - ne znaš spoštovati tega?
Rdečo zvezdo imajo v svojih simbolih tudi nekatere države, ki jih (kot je opazno) spoštuješ. Npr. ZDA ! ( :eek: )

Kaj manjka rdeči zvezdi? Te ni nahranila? Ti ni omogočila šolanja? Si ubog zaradi nje?
Bi bil pod katerim kljukastim križem kaj bolj uspešen kot si ?

Demz spet zgreši. Smo že navajeni. Zda zastava in rdeča zvezda? Vidiš tudi bele miši? :valjamse:

Kot da je izbira samo zvezda ali kljukasti križ.:bonk:Avstrijci so imeli leta 60 bdp nekje kot mi. Kje so danes? Ja, rdeča zvezda JE kriva, da smo bolj ubogi kot bi lahko bili.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Pri nas Slovenicih je vedno nekaj drugega krivo. V tem primeru rdeča zvezda..

A nikoli nič sami krivi..

Nabolj smešno je.. Nismo želeli več bit v Jugoslaviji in smo šli ven.. Čez nekaj let pa v drugo skupnost EU. Ne štekam nekje nam ni blo všeč pol pa rinemo v drugo skupnost itn..:bonk:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.376
5.648
113
Sedaj pišeš kot da je "ta druga skupnost" kriva za našo bedo... Ko so pa ubistvu krivi naši politiki (premnogi še z miselnostjo iz prve skupnosti)

Focus ti ni lih "jača stran" Deky :)

Kamele0N

23. jul 2008
42.376
5.648
113
Zakaj vsi iz EU skupnosti nimajo enakih problemov? Se pravi si lahko dokaj neodvisen če imaš poslihtane zadeve /finance....

E moj Deky zdaj bo treba pa razmišljat...de su pare Deky :D

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Zanimivo je brati rdeče omamljence kateri trdijo da če ne bi bilo rdeče zvezde da ne bi govorili slovensko. Povsem jasno je dejstvo da smo dobili RTV dnevnik v slovenskem jeziku šele leta 1968. Šele.
Sedaj leta 2018 v večjih slovenskih mestih skorajda ne slišiš več slovenskega jezika, reklame v neslovenskem jeziku in še in še.

Slovenija je bila dejansko osvobojena tistih nekaj dni med vojno leta 1991, nato so rdeči okupatorji nastrojeni proti Slovencem zopet zavzeli državo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Kaj ti bluziš v tujem jeziku? Če si na slovenskem portalu piši Slovensko.. Jasno..

A da so krivi vsi govorim izključno na ozemlju Slovenije to je desnica in levica če ti ni jasno..

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Z rdečo zvezdo do novih zmag!

heineken-wallpapers_26740_1280x800.png

Kamele0N

23. jul 2008
42.376
5.648
113
Aha...se oproščam...nisem razbral kje maš svoj trenutni kompas ker si post višje šel po poti mantre da je EU kot exYU oz še hujša... Boš moral bit bolj jasen v nadalnjem razmišljanju :p

I

Izbrisan uporabnik #9334

Demz spet zgreši. Smo že navajeni. Zda zastava in rdeča zvezda? Vidiš tudi bele miši? :valjamse:

Kot da je izbira samo zvezda ali kljukasti križ.:bonk:Avstrijci so imeli leta 60 bdp nekje kot mi. Kje so danes? Ja, rdeča zvezda JE kriva, da smo bolj ubogi kot bi lahko bili.

Kaj sem zgrešil?
90. leta sem iz samega srca volil svojo lastno državo, pa ne zaradi zvezde. Zvezda ni prav nič kriva - ljudje ki se gnetejo pod raznimi simboli, ti so krivi!

In - DA, ameriška vojska uporablja peterokrako zvezdo kot razpoznavni znak na svoji tehniki. Pa Rusija tudi !

In naprej: nos vihate nad zvezdo! Zvezda je časten simbol. Mene kot delovnega človeka je izobrazila do polne opravilnosti ter mi v ozadju zagotavljala službo - torej eksistenco ! Brez da bi me med šolanjem skrbelo za to eksistenco !!!

To kaj šteje?

Strojni tehnik, 5. stopnja, izšolan še v tistih časih, je danes in še za 20 let nazaj, vreden v delavnici za dva inženirja s 6. stopnjo ! Sedma stopnja itak vemo da se ne da primerjati, saj je njeno delo zelo drugačno ... In ti fantje so bili izobraženi V TISTI (!!!) ureditvi, pod zvezdo ! (kot nekateri izpostavljate).

Za vas nekatere je zvezda sramota. Pojdite in se zakopljite v gnoj, bo več koristi od vas! :gorjaca::bonk:

• Všeč mi je
Reactions: krko in Lord_Raiden

Kamele0N

23. jul 2008
42.376
5.648
113
Demz tudi ministra Gabra je izšola ta isti sistem z petokrako pa ti je zafural strojne tehnike z 5. stopnjo do nerazpoznavnosti...