Na begu pred policisti umrla 19 in 20 letnik

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.068
11.168
113
ja, mozno da je bil celo ta, ampak so to pred leti na novo asfaltirali, tako da je to za zdaj najnovejsi del te trase.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Je pa res, da ta ovinek lahko marsikoga preseneti.

Ravno v tem je problem. Malo pred ovinkom je konec naselja, cesta izgleda ravna, marsikdo ga lepo pritisne, pri tem spregleda znak za spuščajočo cesto in ko zagleda opozorilne znake za oster ovinek, je že lahko prepozno. Sploh, kot je že bilo omenjeno, s kakšno nestabilno jajčko in neizkušenim voznikom...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Granitnih kock med Bistrico in Tepanjem gotovo ni že več kot desetletje.
Če ne bi bilo tovornjaka nasproti, bi letili s ceste in bi jo tudi verjetno slabo odnesli. Teren je nekaj nižji od ceste, železna ograja pa verjetno vozila ne zadrži.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Je pa res, da ta ovinek lahko marsikoga preseneti.

Ravno v tem je problem. Malo pred ovinkom je konec naselja, cesta izgleda ravna, marsikdo ga lepo pritisne, pri tem spregleda znak za spuščajočo cesto in ko zagleda opozorilne znake za oster ovinek, je že lahko prepozno. Sploh, kot je že bilo omenjeno, s kakšno nestabilno jajčko in neizkušenim voznikom...
S hitrostjo do 90km/h čisto na izi voziš tiste ovinke, problem je v tem da ga nekdo preveč pritisne.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Hvala bogu da jih niso kifeljci lovili ker bi bili drugace spet oni krivi in alter zabluzen v svojem prepricanju

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
kretena sta plačala ultimativno kazen, štarši so ju lepo vzgojili.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
To, da ga kifelci niso lovili je njihova verzija....
To da som tam policaji lokalni šerifi pa ne gre zgubljat besed... Sploh Obrež in Središče ob Dravi..

Par policajev tam poznam, k furajo najnovejše ML-e Furs pa jebe svečarje...

Žal pr nas je tko kot je... Da se razumemo ne opravičujem mulca, je dobil kr je iskal, samo izjavam teh šerifov pa ni za verjet...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Mene so policisti ustavl iz slovenske bistrice po stari cesti proti lj, sem zahebal ker so res tam ovinki in vzponi in padci, spregeldal znak in vozil 70km/h dalje in hop policist me ustavi rece prehitro, jest pripomnim svoje da sem pac spregledal in rece ce bo rezultat alkota 0,0 (al pac v dovoljeni meji, se ne pomnem vec) da me spusti in me je. Torej razn ce zato ker so videli da sem iz LJ in da pac nisem vajen teh cest

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
To da som tam policaji lokalni šerifi pa ne gre zgubljat besed... Sploh Obrež in Središče ob Dravi..

Ma ja, v tej okolici so čist divji..sploh pa tam zraven v Murski Soboti, Novem mestu in Kranju...da ne govorim o koprskih šerifih...
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Ti veš kje je Obrež/Središče ob Dravi in kje so Vrhole/Slo. Bistrica/Slo. Konjice?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Našli ste samo "okolico". Ormož in Središče ob Dravi sta 70 km daleč od kraja nesreče. Murska Sobota še dalj. No, Novo mesto in Kranj pa se tako rekoč držita skupaj.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:

Ma ja, v tej okolici so čist divji..sploh pa tam zraven v Murski Soboti, Novem mestu in Kranju...da ne govorim o koprskih šerifih...
confused-1.gif

zemljepis vama ravno ni najbližji se mi zdi

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Našli ste samo "okolico". Ormož in Središče ob Dravi sta 70 km daleč od kraja nesreče. Murska Sobota še dalj. No, Novo mesto in Kranj pa se tako rekoč držita skupaj.

hysterical-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:

confused-1.gif

Imaš pa slab sarkazem detektor za Soulmanov post.
bonk.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Citat:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:

confused-1.gif

Priporočam:

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Majstr ko greš v Ptuj, Ormož, greš čes to zagovedano Bistrico...

In ja šerifi čakajo tam na počivališčih na LJ, KR registracije če pelejo prehitro in potem se to ne konča do meje. Kako vem, ker imam starša v Ormožu.... in se po teh cestah vozim kar precejkrat na leto in skoraj ni enkrat da me na tej relaciji nebi kdo ustavil, ker prou skačejo na cesto....

I

Izbrisan uporabnik 474

Ne greš čez Bistrico, ampak se peljše mimo. Lahko greš po regionlni do Ptuja ali pa po AC do MB in potem dalje po AC do Ptuja. Obrež in Ormož tudi nista tako blizu...

Vidim, da se za tebe civiliziran svet neha, ko je prečrtana tabla Ljubljana...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Res je. Če pa greš pa v Ormož iz Berlina, pa ti policisti blizu Dunaja težijo. Ne pelje čisto vsaka pot v Ormož mimo Bistrice.
Malo več policije je od Ptuja naprej, verjetno zaradi bližine meje s Hrvaško. Okrog Bistrice jih nikoli nisem pretirano opazil. Med Ptujem in Ormožem sem enkrat videl 6 patrulj. Verjetno so se šli nekaj, kar imenujejo neka "zanka". Vidiš prvi radar in misliš, da si opravil z njimi, potem pa te merijo še nekajkrat na razdalji 20 km.

I

Izbrisan uporabnik 474

Na tej cesti je bilo že recej težjih nesreč, zato je nekoliko več patrulij. tudi meja igra svojo vlogo...
Da pa policisti prežijo na LJ in KR tablice, pa je tud malo paranoja...