Na begu pred policisti umrla 19 in 20 letnik

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
seveda da ni kriv, ko se mu bo dokazalo da je bo pa kriv. Po tvoje so itak vsi krivi, le pri kakšnih dokazih se ti zatakne. Kar se tiče policista v Litiji ti je bilo pa že večkrat s strani večih uporabnikov razloženo kako pa kaj, ampak ker njihova razlaga ni voda na tvoj mlin (laž) boš še naprej obračal resnico tako da bo tebi v prid. As usual ane
wink-1.gif

Me pa zanima, v katerih tako naprednih državah ki jih kot ponavadi mečeš iz rokava, policist ne sme zasledovati bežečega.

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
631
56
28

V Slovenistanu policisti ne bodo nikoli krivi. Tudi če na njivi povozijo mulca, ki je prej bežal.
Ampak poskušaj razmišljat v tej smeri. Policist je uradna oseba, ki bi morala skrbet za varnost, ne pa da povzroča nevarne situacije. V kakšnih bolj urejenih državah vedo, da se takrat, ko policist lovi bežečega varnost močno poslabša, številne nesreče -tudi smrtne to dokazujejo.

Ampak kot rečeno, pri nas v slovenistanu policist ni nikoli kriv. Ko lovijo mulca brez čelade na motorju, policaj takoj sumi da je mulc ravno prej moril, zato ga mora za vsako ceno prijeti, in ga lovi dokler se mulc ne skanta, (ali pobegne) , ko pa nekdo strelja na policaja (kot v Litiji) khm, takrat ga pa ne zasledujejo tako vneto. (Apollo bi rekel da ne daleč).

[/QUOTE]

Mulc je bežal. Pika. Kriv je. Predstavljaj si, da je ta mulc povozil tvojega bljižnjega (brata, sestro, očeta, mater, hčer, sina) ...bi tudi takrat bil proti tem, da se lovi mulca? Kako naj policaj ve, če je kako neumnost prej naredil?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:

Me pa zanima, v katerih tako naprednih državah ki jih kot ponavadi mečeš iz rokava, policist ne sme zasledovati bežečega.

Mene tudi
17758-icon_confused.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Mulc je bežal. Pika. Kriv je. Predstavljaj si, da je ta mulc povozil tvojega bljižnjega (brata, sestro, očeta, mater, hčer, sina) ...bi tudi takrat bil proti tem, da se lovi mulca? Kako naj policaj ve, če je kako neumnost prej naredil?
Se popolnoma strinjam s tabo, Mulc je kriv, policaj pa nedolžen ko Tosiæ, nobene nepravilnosti mu ni bilo dokazane.
Seveda, le kako naj policaj ve, ko vidi mulca na motorju brez čelade, da ni ravno prej pomoril za cel razred otrok, pa ga je treba za vsako ceno dobit. Ko pa sreča nekoga, ki strelja nanj pa res ne more vedet, ali je tisti prej kako neumnost naredil, zato ga pusti da pobegne. Tudi ko je nekdo tu blizu črpalko oropal, in sta bila policaja čisto slučajno takrat na kavi zadaj, nista mogla vedet, ali je ropar kakšno neumnost naredil, zato nista šla za njim.
Si predstavljam da bi nek bežeči pred policijo, ali pa celo policaj lahko povozil mojega bližnjega, ko se tako brezglavo podita en za drugim z veliko hitrostjo. Ali pa da povozi tebe, ko si na kavi na terasi pri lokalu, pa nekdo med begom izgubi kontrolo nad vozilom in zapelje ravno na teraso. .....Kot praviš, mulc je kriv in pika, policaj pa nedolžen, ne vem kolikokrat moram še to napisat, da boste razumeli.

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
631
56
28
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Se popolnoma strinjam s tabo, Mulc je kriv, policaj pa nedolžen ko Tosiæ, nobene nepravilnosti mu ni bilo dokazane.
Seveda, le kako naj policaj ve, ko vidi mulca na motorju brez čelade, da ni ravno prej pomoril za cel razred otrok, pa ga je treba za vsako ceno dobit. Ko pa sreča nekoga, ki strelja nanj pa res ne more vedet, ali je tisti prej kako neumnost naredil, zato ga pusti da pobegne. Tudi ko je nekdo tu blizu črpalko oropal, in sta bila policaja čisto slučajno takrat na kavi zadaj, nista mogla vedet, ali je ropar kakšno neumnost naredil, zato nista šla za njim.
Si predstavljam da bi nek bežeči pred policijo, ali pa celo policaj lahko povozil mojega bližnjega, ko se tako brezglavo podita en za drugim z veliko hitrostjo. Ali pa da povozi tebe, ko si na kavi na terasi pri lokalu, pa nekdo med begom izgubi kontrolo nad vozilom in zapelje ravno na teraso. .....Kot praviš, mulc je kriv in pika, policaj pa nedolžen, ne vem kolikokrat moram še to napisat, da boste razumeli.

Teb ni pomoči...popoln si...
zmaga.gif
...policijo ukinit, da bo takim ok...

Pa povej, kaj za tvoje pojme SME policaj naredit?

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:

zmaga.gif

Pa saj vsi pravimo, policaj sme vse, lahko tudi na njivi povozi mulca, če ga ne zna drugače spraviti s ceste, saj je njiva tudi cesta. Kako naj pa policaj drugače ujame mulca čenetako da ga povozi, saj mulc teče hitreje kot policaj. Mulc si je sam kriv, kaj pa se je ulegel ravno pod avto. Zaslužil si je najmanj smrt, kaj pa je naredil prekrškin bežal. In nima veze, če se ob lovu še kakšen nedolžen poškoduje ali ubije. To je samo kolateralna škoda. Glavno da mulca trajno spravi s ceste, saj veš, če ni ravno prej pomoril za razred otrok, jih bi pa lahko kdaj kasneje, kako veš da ne bo?
Policaj je ravnal popolnoma pravilno, ko je na njivi povozil mulca. Ne vem kako nekateri to ne razumete.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:

zmaga.gif

Pa saj vsi pravimo, policaj sme vse, lahko tudi na njivi povozi mulca, če ga ne zna drugače spraviti s ceste, saj je njiva tudi cesta. Kako naj pa policaj drugače ujame mulca čenetako da ga povozi, saj mulc teče hitreje kot policaj. Mulc si je sam kriv, kaj pa se je ulegel ravno pod avto. Zaslužil si je najmanj smrt, kaj pa je naredil prekrškin bežal. In nima veze, če se ob lovu še kakšen nedolžen poškoduje ali ubije. To je samo kolateralna škoda. Glavno da mulca trajno spravi s ceste, saj veš, če ni ravno prej pomoril za razred otrok, jih bi pa lahko kdaj kasneje, kako veš da ne bo?
Policaj je ravnal popolnoma pravilno, ko je na njivi povozil mulca. Ne vem kako nekateri to ne razumete.

Lajtngaješlamimobrain.press

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pravilno. To bi loh tudi pri nas uveljavili. Pa loh bi tut policista kar ustrelil ce se laze in nekateri se...ker so prave barabe pod krinko pravicnosti in zakonov. Takih ne rabmo.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Mene se pred leti v delikatnih jutrnjih urah ustavljali in sem imel ta problem, da nisem podaljsal vozniske. Ko sem videl tisto rdeco lucko, me je za tisocinko sekunde presinilo v glavi, naj pritisnem po gasu. Ze naslednja tisocinka je bila opa, dej si mir in po pameti ustavi. Ce bi tisti prvi ukaz prisel do nog, ne vem kaj bi bilo.
smile-1.gif
Tko sem ustavil, pihal in se zgovoril, da sem pozabil dovoljenje doma. In je bilo vse v redu. Si pa ne predstavljam, da bi moral divjat pred policaji....