misliš?Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
A se kdo vpraša, če je mogoče z inštruktorji v avtošolah kaj narobe?
A da mu ne bi niti slučajno uspelo več kot 130km/h pripeljati v ovinek za 40km/h... omejevalnik je rešitev. Jp.Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Spremljaj kdaj kakega kandidata na cesti, pa vidiš vse...kje se parkirajo, kako parkirajo...kako vozijo... Ne navezuje se glih na temo, samo za vprašat se pa je, če nebi bilo potrebno pri mladih voznikih vgraditi omejevalnik hitrosti...
... in kaj bi storil pri ostrem ovinku? Da bi se 90 na uro ubil, ne 130? Bi bil manj mrtev? Jp.Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Omejevalnik na 90 na uro...pa omejitev moči avta...
Tudi s kolesom se da priti v Had (in ne gre 90 kmh ).Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Omejevalnik na 90 na uro...pa omejitev moči avta...
Zarad foušarije. Pa ne more met mulc večji in močnejši avto od njega nooo.Citat:
Uporabnik sass pravi:
omejitev moči je bedarija. načeloma so avtomobili z močnejšim motorjem tudi večji in varnejši. zakaj bi kogarkoli, še posebej pa neizkušene voznike, prisilil v vožnjo z manj varnim vozilom?
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Čudi me, da še nihče ni obsojal voznika tovornjaka...Jado in podobni sovražniki tovornjakarjev, ki nebi smeli biti na cestah...
Jasno da policaji niso krivi, če niso šli za njim. Pa tudi, če bi ga lovili, (pa ga niso) pa če bi mulca ustavila na njivi in izstopila, pa bi ju policaji na njivi povozili, nebi bili nič krivi. Saj tudi tisti iz Ptuja, ki je na njivi povozil bežečega mulca ni bil nič kriv. Le zakaj bi bili tile.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
A to men? saj ne pravim, da je policija karkoli kriva- tudi , če bi jih lovili, pa jih baje v tem primeru sploh niso. Saj pravim, da smo si za lastne napake sami krivi...in se plača ceno, kot se pač jo. Ta poba je napačno reagiral in jo je s svojim in prijatlovim življenjem.
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Očitno sem totalno zabit zato prosim naj mi nekdo res lepo razloži zakaj so policaji krivi, da se je osebek s svojim vozilom skantal v tovornjak? Prav tako prosim za razlago zakaj je policaj kriv za morebitne poškodbe bežečega delikventa, ki se lahko zgodijo med policjskim pregonom?
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Očitno sem totalno zabit zato prosim naj mi nekdo res lepo razloži zakaj so policaji krivi, da se je osebek s svojim vozilom skantal v tovornjak? Prav tako prosim za razlago zakaj je policaj kriv za morebitne poškodbe bežečega delikventa, ki se lahko zgodijo med policjskim pregonom?
Nikoli ne boš vedel... Če pa jih v tej zgodbi nebi bilo in bi se fantje vseeno razkantali, bi brali komentarje v stilu; kje so bili policaji, saj se ve da je odsek nevaren, zato bi lahko bila kontrola tam pogostejša... Da bi take komentarje spuščali isti osebki ki se grejo sedaj gonjo proti policajem ni treba posebej omenjati...