Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kako si vedel?
sodeč po tvojih šehid wannabe postih?
in kako si drugač, služba v redu, žena otroc tud? nikab v akciji?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kako si vedel?
Noter pojd ,pa noter enmal poslikaj ........Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Mejduš, danes je ponedeljek, gres lahko prosim po nov recept za Xanax in Valium?
Aja, vceraj sem videl drugo najvecjo mosejo na svetu. Zakon. Bomnprilimal kaksno sliko ko bom mel cajt
Pa kaj je ta še na prostem?Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Misliš da ljudje ne vedo za tipčno cenzuriranje, ki jo širijo islamisti?
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Kaj je zdej, easy a si končal? Nekaj si pisu od nekih tablet, češ, da jih jaz jemljem. Kdo ti je reku da jest kakršnekoli tablete jemljem? Kaj? Kaj imaš proti ljudem s psihičnimi težavami? Kako izgledajo ljudje s psihičnimi težavami? So mogoče manjvredni, če so bili zlorabljeni in jim zdravnik predpiše tablete? A ti delujem kot ena [censored]? A? Kaj pišeš neke kratke odgovore, pa smajlije zraven, čemu se ti tako smejiš? Kaj imajo ti smeškoti men za povedat? A? Maš ti mogoče kaj za povedat men a? Govoriš, pišeš Slovensko mogoče? Napiš kej, no dej, en odstavek o smislu džamije! Kaj? No dej, en odstavek! Vsaj en odstavek. Kaj "verska svoboda..." Kaj? Večno nadlegovanje poštenih ljudi do nemilosti, pravica do harema in vse kar mi imaš za povedat je "verska svoboda!?" Kaj je zdaj to, kakšna država z imenom Verska svoboda? Kaj? Nism še slišal za državo z imenom Verska svoboda. Dej še en smajli prilimaj gor, no dej kurbin sin! Kaj, a moram kolega klicat, da te najdem al kaj? Misliš da te ne bom našel? Misliš da ne vem približno kdo si in kako izgledaš? Izgledaš mi kot ena svinja ki žreš na račun zganjanja neke dominance s pomočjo umazanih trikov. Kaj misliš, da se jest bojim ubit svinje? Misliš, da ne jem svinjino? Če jem svinjino, kaj zdej, a? Kaj? Boš jokal za svinjo? Kaj pa druge živali, a? Kaj pa jajca? Vsako jajce pomeni enega piščanca in eno kuro. Ubil si jajce, ubil si enega piščanca. Kaj je petelin ali kura kaj manj vredno od prašiča? A takšno logiko vi sejete? Pa misliš da si z vegeterjanstvom rešil kakšen problem? Namesto da se tebe hrani, bi lahko čist lepo živel en prašič več, namesto tebe. Večini bi bilo to všeč. Glej se, nepismen mi deluješ. Kje so odstavki, kaj vse je muslimanija rešila svoje probleme? Kje je kaj dobrega? Kje so povezave, kakšen je odgovor na poligamijo? Kaj je to, jezni smo na tistega 86 je to kakšna država z imenom: Jezni smo na atašeja ker ima preveč žena? Kaj zdej ubil so Sadama a zdej pa nej mi verjamemo, da bo kaj bolje z islamom? Hočem slišat "popolna odprava haremski sistemov!", ne, hočm videt to. Hočem video odgovor na reševanje problema pri vsakemu vašemu, ki si lahko privošči več kot 1 žena. Pa kaj je to, kaj to obrezujete, kaj misliš da ne vem, kaj bi mi dogajalo u glavi non stop, če bi bil obrezan in bi me lulek skoz srbel? Kr dej še enga smajlija gor, no dej! Kaj misliš, da imaš svoje temnopolte še kar za sabo, da mi lahko še kar šopaš smajlije? Kaj če ne bi imel nobene druge hrane kot svinjino, če bi toliko obubožal zaradi nevemčesa in bil na smrt sestradan, zaradi religije ne bi jedel svinjine? Aja, seveda, musliman si lahko privošči celo takšno prepoved, tam pa sredi Ljubljane prosi za denar. Pa ko nekaj nafehta, hoče več, hoče te zagrabit za vrat pa stisit zadnji atom kisika iz tvojih pljuč. Kaj to mu dovoli verska svoboda? Pa kaj je to ramazamadama, a to je čas groženj in napadov po ustavi? Aja to je verjetno kaj pa drugega kot vaša dieta, sej večina muslimanov so bajsi, seveda, če hočeš gojit tak sistem rabiš kilograme zato da vas pa ne raznese, si pa vzamete en mesec posta, pa jeste samo ponoči? Kaj pa če dobiš takšno delo, ki ti zaradi posebnih razmer, kajpavemčesa... prepoveduje nočno prehranjevanje, ne bi vzel, čeprav je pošteno plačano in ti omogoča preživljanje sebe in neke normalne družine + dodatek za prepoved? Kaj misliš, da takšno delo ne obstaja? Mogoče imaš prav ampak če bi bil jaz kak biljonar, bi to jutri obstajalo, brez skrbi da bi, danes takoj bi obstajalo. Če bi danes zadel miljone na lotu, jutri sigurno obstaja takšno delo in kaj? Misliš da bi ti dal septemberski dopust? No povej, je takšno delo manjvredno? Pa če imaš na izbiro sociala ali to delo, ga ne boš vzel? Kaj smajli, ker, ja seveda, šansa je skor 0 ampak kaj? Možno je preživet na tak način! Kaj misliš, da če septembra pač samo ponoči ješ ampak takrat za 3 normalne odrasle osebe, ki jedo kadar jim pač delavni čas dopušča, da si s tem kaj dobrega prispeval družbi? Če je hrane za vse enako, potem v tem času, kljub temu da je tema, 2 normalni osebi stradata. 4 otroci stradajo. Da pa ne stradajo, moramo pa nekaj živali več ubit ane? Ali pa če jih hranimo samo s kruhom, glej, kup ptičev bi lahko preživljal s pšenico. Ja pa to ni isto, kaj ni isto? Ni jih. Kaj je za ptiča bolje da se sploh ne povrže ali da živi samo tisti september? Če ima na izbiro 0 ali cel mesec, kaj misliš da bi ptič izbral? Kaj, ptič ni isto kot svinja? Kaj? Kaj pa golobi pismonoše? Za te ptiče ti je vseeno, za svinje pa ne? Pa kaj, ste to poročeni s temi svinjami? Zgledate že tako povečini. Kaj, mislite da ste močni zaradi teh kil? Glej Obamo, glej številne druge močne osebnosti, ne znate drugače iskati veljave u družbi, kot da nabijate kilograme iščete rešitve v fizični dominanci, po drugi strani, misliš da ti bodo številke pa kile pomagale, če te dobim u roke? Kaj misliš, da lahko ti meni narediš, če grem na doping? Misliš, da ne vem za doping? Misliš da se z dopingom ne da 2, 3 naenkrat prefukat? 4? Kaj boš celo vojsko musličev poslal name? Tako kot gnusobe in smrdomani in smrdosindikati iz revoza? Rabim več dopinga? Sicer pa, kak "mani" ste to, da se morate združevati pa drug drugim kurca lizat, kaj? Pičke ste. Vi ste musliwomani, kakšni mani kej, vi ste pičke. Kaj da ni džamije u Ljubljani in Sloveniji, džamija je drugo ime za pičke kakršne ste vi, sej to ta fafate kurca tistim, ki vas zmeša, to so mi u revozu demostrirali, aja, mal dopinga vzameš, pa ti pride musliwoman luleka potegnit, ne veš tega? Sam to vam ni jasno, da mr. volk nerad vidi da mu ga vleče kdo drug, kot žena, ki naj bo samo ena. Kaj? Aja seveda, "prišuštvovanje u mislih" seveda, lahko mi vrne tako da sama "prišuštvuje samo v mislih", če je samo to, s tem lahko živim. Pa rukneš u staro zavezo, bog mora biti pošten in pravičen in kazen, ki gre najdlje je pa itak oko za oko, zob za zob. Če samo na nivoju "greh u mislih" rukne bog u tahudo, staro zavezo, bom, bom preživel. Seveda, cilj je popolna brezgrešnost, ja ampak mislim, da takrat, ko ne bo več najmanjših grehov u mislih, takrat tudi ljudi ne bo več. Aja, seveda in rešitev je popolna sprostitev zavor, maščevanja na vseh nivojih, poligamija... Če tako gledaš, dolgoročno gre poligamija u mravljišče, na koncu je spolno aktiven samo en super-samec, ki vse razen enega moškega potomca, odstrani in postane super-musli, super-zaljubljenec. Alfa in omega. Sanje vsake ženske, ko je 99,999% žensk na vibratorju, pa vsake toliko dobi katera seme z ženskimi dednimi zasnovami in sanja o edinemu preživelemu moškemu na svetu. Ja, to bo to...
Torej, grožnje z bombo... kaj če je samo grožnja, brez napada, kaj misliš da mi nisi naredil škode? Povej mi, zakaj bi se moral nekdo bati in ukvarjati s teboj in kaj misliš, da je to moj, naš hobi, da podpiramo organe, ki hočejo rešit problem tako, da vas nadgradijo z džamijo? To je isto, kot bi si hotel z drekom rit brisat. Aja, pa seveda, vse je treba po svoje razumet, kako tipično muslipičkasto. Kaj? Dej prilimi še kašnega smajlija, misliš da se mi smiliš? Misliš, da mi bodo policaji težil? Pač verska svoboda, po ustavi zagotovljena, moti me, ker je zaradi takih kot si ti ena svinja manj u svinjaku, komuniciraš pa isto kot svinja, skoz eno in isto, kot "verska svoboda..." pa vsake toliko kakšno malenkost najdeš, pa pritiskaš nanjo, misliš da si boga za jajce prijel. Kaj, misliš, da se boš ti men smejal in jo poceni odnesel? Kurvin sin. Dej, dej prines svoj fris še enkrat do mene, tisti ki mi je neki pištolo kazal, tist drek rasistični, tistega že nekaj časa ni blizu, aja nekaj so delal u moji bližini, napol dokončali in že jih ni več. Po ustavi ti mene ne boš jebal, moja verska svoboda prefuka tvojo versko gnilobo. Moja je manj rizična, kot tvoja. Moja je manj rasistična kot tvoja. Amen! Dej, prid mi smle s svojim smajlijem. No prid, da vidiš, kaj ti prinaša ustava!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No, če bi približno tako naredili bi bilo še kar v redu, je zelo podobna cerkvi, če pa naredijo turško-bosanski zmazek potem bo pa joj.
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
In kwa počneš v Casablanci?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:No, če bi približno tako naredili bi bilo še kar v redu, je zelo podobna cerkvi, če pa naredijo turško-bosanski zmazek potem bo pa joj.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No, če bi približno tako naredili bi bilo še kar v redu, je zelo podobna cerkvi, če pa naredijo turško-bosanski zmazek potem bo pa joj.
To, da je podobna cerkvi je meni sicer vseeno - se pa strinjam, da je tole meni precej lepsi tip arhitekture kot pa Tursko-Otomanski slog... Sicer pa, a ma kdo pri roki slike kaksna naj bi bila nasa?